• DOLAR 34,22 %0.00
  • EURO 37,57 %0.22
  • STERLIN 44,94 %0.22
  • ALTIN 2.879,12 %0.33
  • BİST100 9.131 %-0.01
  • BITCOIN 61.354 %-1.12
  • ETHERIUM 2.394 %-1.75
24°
3 gün önce Gündem

Sedat Peker'in, tacizcilere ve tecavüzcülere karşı sert ifadelerle dile getirdiği eski videoları yeniden gündeme geldi.

3 gün önce Sağlık

Demir eksikliği, vücutta yeterli miktarda demir bulunmadığında ortaya çıkan bir durumdur.

3 gün önce Gündem

Ankara'nın Ayaş ilçesinde kamyon ile çarpışan otomobilin sürücüsü Hasan Şimşek (54) ve araçta bulunan eşi Gülizar Şimşek hayatını kaybetti.

3 gün önce Dünya

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nden sınırdaki bölgelere doğru 4 roket fırlatıldığını belirtti.

3 gün önce Ekonomi

Ticaret Bakanlığı,2024 yılının ilk dokuzuncu yarışması olan Rekabet Kurulu, 147 firmaya ait çeşitli varlıkların toplam 4 milyar 848 milyon lira idari para cezası uyguladı.

3 gün önce Sağlık

Öksürük ve balgam genellikle solunum yollarındaki tahriş, iltihap veya enfeksiyonun bir belirtisidir. Birçok farklı neden bu durumlara yol açabilir ve bunların başında viral veya bakteriyel enfeksiyonlar, sigara kullanımı, alerjiler ve hava yollarını tahriş eden maddeler gelir.

3 gün önce Turan Dünyası

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın bursu ile 2014 yılında Kazakistan'dan Türkiye'ye gelen Dr. Zhuldyz Sakhi, Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde doktora yaptı

3 gün önce Habererk TV

Ali Özyiğit'le Özel Haber programının ilk bölümünden Discord'daki küçük Türk kızlarına şantaj yapan çeteyle ilgili detaylar ortaya çıktı.

4 gün önce Politika

Fatih Erbakan, İstanbul’daki kadın cinayetlerine ilişkin, “İki yılda bir yapılan infaz yasası değişiklikleri adalet, yargı ve infaz sistemini perişan hâle getirmiş durumda. Suçluyu yakalayınca kaydeden ve tekrar salıveren bir mekanizmaya dönüştürülmüş durumda.Milletimizin vicdanında derin yaralar açan Narin Güran cinayeti sonrasında bu gibi cinayet vakalarının önüne geçilebilmesi için idam cezasının da caydırıcı bir ceza olarak mutlaka TBMM’nin gündemine alınması gerektiğini ifade ediyoruz''dedi

4 gün önce Gündem

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün İzmir ile Düzce'de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış, Kırklareli çevrelerinde ise yer yer kuvvetli yağış bekleniyor.