Satılık "Türk Mafyası Villaları" Satılık "Türk Mafyası Villaları"

İstanbul-İzmir otobanı üzerindeki bir evin konumu sosyal medyada dikkat çekti.

Aykut Bayrakcı isimli kullanıcı, "İstanbul-Bursa otobanı üstünde, her geçtiğimde dikkatimi çeken tuhaf bir 'herkesten nefret ediyorum' evi var. Etrafında başkaca hiç bir yapının olmadığı orman içindeki bu evin sahibi kim, o bölgeye nasıl ev nasıl yaptı, oraya nasıl çıkıyor? Kafamda deli sorular…" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Paylaşım üç milyondan fazla görüntülenme alırken evin ağaçların içinde izbe bir yerde olması dikkat çekti. "Drakula'nın şatosu" gibi yorumlar yağdı.

Başka bir kullanıcı ise "Gerçekten her seferinde sorguluyorum. Üstelik yolun belli bir mesafesinden sonra ev gözden kayboluyor, ağaçlarla gizleniyor. Resmen üzerine üç sezon film çekmelik bir ev" diyerek eve olan merakını dile getirdi. Bunun üzerine Bayrakcı evin videosunu paylaştı.

Videolu paylaşıma başka bir kullanıcı şöyle yanıt verdi: "Evin konumu kullanıcıların o kadar ilgisini çekti ki bir kullanıcı, 'Geçen ay ben oradan geçtim. 'Yuh! Eve bakın, nasıl yaptınız oraya' derken... Tabii geçtik evi... Geri dönüp baktı arabadakiler. 'Yok ya sen hayal görmüşsün orada ev yok' diye dalga geçmişlerdi. Videoyu gözlerine sokacağım birazdan."

Başka bir kullanıcı da Google Haritalar üzerinden evin konumunu tespit etti.

Buna göre, Gebze-Orhangazi-İzmit otoyolu üzerinde olan evin Yalova'nın Kabaklı köyüne bağlı olabileceği sonucu çıktı.

Bu kez de evin kimin olduğu tartışma konusu oldu...

Bazı kullanıcılar evin kendilerinin olduğunu iddia etti.

Bir başka kullanıcı yılın altı ayı o evde yaşadıklarını söyledi.

Orasının ev değil itfaiye gözetleme kulesi olduğunu iddia eden de oldu.

Başka bir kullanıcı da evin satışta olduğunu iddia etti.

Kaynak: Haber merkezi