Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılanmaya göre Süper Lig, 2024-2025 sezonundan itibaren yeni logo, yeni kupası ve yeni mottosu eşliğinde taraftarlarla buluşacak. Logo tasarımı, Türk futbolunun gücü, tutkusu ve gelişmiş özellikleri yansıtılacak.

Zaferi ve gönülden oynanan futbolu simgeliyor

Süper Lig'in yeni logosu, zaferi ve gönülden oynadığı futbolu simgeliyor. Logonun üst bölümünün yönetimi sevincini taraftarlarla paylaşmayı, alt kısmı ise son saniyeye dek tüm kalple mücadele etmeyi temsil ediyor. Süper Lig takımlarının, tüm taraftarların ve oyuncuların bu logo altında aynı değerlerde buluşması ve ortak bir amaç altında buluşması, Fair-Play içinde bu güzel oyunun daha da güzelleştirilmesi bekleniyor.

Süper Lig logosu hayata geçirildi

Ulusal ve uluslararası hizmetleri olan kurumlarla birlikte, Süper Lig kulüplerimizin başkanları, yönetici, pazarlama departmanları, yayıncı kuruluşlar, sponsorlar ve futbolun tüm faaliyetleriyle yapılan çalışmalar bütün halinde, Avrupa'nın üst düzey ligleri ve UEFA turnuvaları değerlendirilerek yeni Süper Lig logosu hayata geçirildi.

Türk futbolu; Dinamik yapısı ve her geçen gün artan izleyici kitlesiyle Avrupa'nın önde gelen liglerinden biri olma hedefine doğru adımlarla ilerliyor. Süper Lig'i sadece Türkiye'de değil, uluslararası alanda da titizlikle takip edilen bir markaya dönüştürme kapsamı eşliğinde kapsamlı yaklaşımlarla somut adımlar atılıyor. Rekor artışıyla yenilenen yayın haklarıyla Avrupa'nın en değerli 6'ncı ligi olan Süper Lig'in imajının yenilenmesi, günümüzün oyun futbolumuzun markalaştırılmasının uzun vadeli bir stratejisinin ilk yansımalarından biri olarak görülüyor.

7'den 70'i tutkuyla saran, dünyanın insanının evindeki yer alan büyülü dünyanın heyecanı, tutkusu artık yeni Süper Lig logosu altında yeni mecralara taşınacak. Her yaştan, kesimden insanlarla bir araya gelen, dostlukları güçlenen, toplumsal birleşme noktası olan futbolun yeni imajı çağının getirdiği değişime ayrılıklar devam edecek.

Fransa'da Türk Seymen Özbaş rüzgarı! Fransa'da Türk Seymen Özbaş rüzgarı!

Sevgi ve rakibe saygısı vurgulandı

İlk etapta maç başlangıç ​​seremonisinden maç sonu röportajlarının miktarına kadar her alanda uygun düzenlemeler yapıldı. Onun detayında Süper Lig'in yeni logosuna ilham veren futbolun birleştirici gücü, rekabetin heyecanı, sevgi ve rakibe saygısı vurgulandı.

Süper Lig şampiyonluğu kupası da yenilendi

Süper Lig şampiyonluğu kupası da bu değişimle birlikte tamamen yenilendi. Yeni tasarımın en dikkat çekici noktası ise ligde sezon boyunca bu kupayı kazanmak için mücadele eden tüm takımların isimlerinin kupaya dönüştürülmesi olacak. Ayrıca yenilenen kurumsal kimlikle birlikte yeni sponsorluk alanları geliştirilerek, Süper Lig kulüplerimize yeni kaynaklar sunulması amaçlanıyor.

 "Futbol Aşkına", Trendyol Süper Lig'in yeni sloganı oldu

Tüm bu vizyon ve değerler özetlenen "Futbol Aşkına", Trendyol Süper Lig'in yeni sloganı oldu. Bu slogan, sahada mücadeleyi, tribünlerde yaşanan coşkuyu ve futbolseverin yüreğinde taşıdığı sevgiyi ifade ediyor.

Editör: Habererk Com