KRT TV canlı yayınına Nagehan Alçı ile Tanju Özcan arasındaki polemik damgasını vurdu. Gerilim giderek arttı ve Özcan, yayından ayrılmak zorunda kaldı.

Özcan, Alçı'ya “İlkesizsiniz, duruşunuz yok. Dün ayrı, bugün ayrı konuşuyorsunuz” şeklinde suçlamalar yöneltti. Alçı, Özcan'ı "çirkin üslup" ile suçlarken, Özcan ise “Benim nazarımda sadece provokatörsünüz” dedi.

'FETÖ' SUÇLAMASI: "DÜN YANLARINDAYDIN, BUGÜN NEREDESİN BELLİ DEĞİL"

Tansiyonun yükseldiği tartışmada Özcan, Alçı'ya sert sözlerle yüklenerek, “Dün FETÖ’cülerin ağzıyla konuşuyordun, bugün çıkmış demokrasi havariliğine soyunuyorsun. Dün FETÖ’cülerin yanındaydın, bugün nerede olduğun belli değil” ifadelerini kullandı.

"NAGEHAN ALÇI HARİÇ" DİYE YERİNDEN KALKTI

Nevruz Bayramı Batman ve Tunceli'de Coşkuyla Kutlandı Nevruz Bayramı Batman ve Tunceli'de Coşkuyla Kutlandı

Tartışma giderek büyüdü ve nihayetinde her ikisi de yayına devam etmek istemedi. Özcan, “Nagehan hanımla aynı yayında olmayı kendime zul kabul ediyorum. Ben bu kadınla aynı havayı dahi solumak istemiyorum. ‘Nagehan Alçı yayında’ deseydiniz bağlanmazdım. Herkese iyi akşamlar, Nagehan Alçı hariç” diyerek yerinden kalktı.