Tavuk Dünyası, görmeyen engelli misafirlerin rahat bir şekilde sipariş verebilmeleri için menülerini Braille alfabesi ile hazırladığını duyurdu. Özel olarak tasarlanan menüler, şirketin Türkiye genelindeki tüm restoranlarında misafirlerin kullanımına sunuldu.

Tavuk Dünyası, görmeyen misafirlerin kapasitesinde daha rahat bir şekilde sipariş verebilmeleri için Braille alfabesi ile menüler hazırladı. Ürün açıklamalarından fiyat bilgilerine kadar tüm ayrıntıların ayrıntılarını saklamayı sağlayan özel olarak tasarlanmış menüler, ağustos ayı itibarıyla şirket Türkiye genelindeki tüm restoranlarında kullanıma başladı.

Anayasamızın İlk Dört Maddesini Değiştirmeye Kimsenin Gücü Yetmez Anayasamızın İlk Dört Maddesini Değiştirmeye Kimsenin Gücü Yetmez

Tavuk Dünyası CEO'su Volkan Mumcu, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Misafirlerimiz için kaliteden yoksunluk, lezzetli ve saklanabilir fiyatta menüler sunarken kapsayıcılığa da çok önem veriyoruz. Restoranlarımızda görmeyen engelli vatandaşların rahatça sipariş verebilmeleri için özel olarak Braille alfabesi ile menüler hazırlandı. Bu menülerimiz, ağustos ayına göre Türkiye genelinde tüm restoranlarımızda yer aldı. Misafirlerimize daha iyi bir deneyim sunmak adına attığımız bu adımın sektörümüze örnek olarak gelişmeyi umuyoruz. Türkiye'den çıkmış başarılı bir küresel marka olma yolculuğumuzda vizyoner, kapsamlı ve kapsayıcı bakış açımızla sürekli gelişerek devam ediyoruz” dedi.

Editör: Habererk Com