İşletmeler, yaptıkları harcamaların ödemesini kredi kartı ile gerçekleştirebilir. Tüm işletmeler için ticari kredi kartı kullanımının sağladığı çok sayıda avantaj olduğunu söyleyebiliriz. Bu avantajlar, işletmelerin gelir gider dengelerini korumaları noktasında da sayısız fayda sunabiliyor. Dolayısıyla bu faydalardan haberdar olanlar da ticari kredi kartı almak için soluğu bankaların internet sitelerinde alıyor.

Öncelikle ticari kullanım için uygun olan kredi kartlarının ne gibi özelliklere sahip olduğu ya da ne gibi avantajlar sağladığının bankadan bankaya değişiklik gösterdiğini belirtmeliyiz. En çok tercih edilenlerden biri ise Enpara.com tarafından sunulan ticari kredi kartı oluyor. Bunun nedeni ise sağladığı avantajların istisnasız tüm işletmeler için büyük bir önem taşıyor olmasıdır. Peki, nedir bu avantajlar?

Ömür Boyu Kredi Kartı Aidatı Alınmıyor!

İlk olarak Enpara.com Şirketim Kredi Kartı için ömür boyunca aidat ödenmiyor olduğunu belirtelim. Bu durum yapılan sözleşmede de açıkça belirtiliyor. Ömür boyunca aidat almayan bir kredi kartı kullanmak ise tahmin edebileceğiniz gibi işletmeler için gayet büyük bir önem taşıyor. Her yıl aidat düzenlemeleri yapan bir bankadan ticari kredi kartı almak yerine ömür boyunca aidat almadığını sözleşmesinde açıkça belirten bir bankadan kredi kartı almak elbette çok daha avantajlı bir seçim olur. Eğer siz de işletmeniz için aidatsız bir kredi kartı kullanmak isterseniz hemen Enpara.com Şirketim Kredi Kartı başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Harcamaların Faizsiz ve Ücretsiz Taksitlendirilmesi

Özellikle içinde bulunduğumuz dönemde işletmeler için son derece önemli olan avantajlardan biri de yapılan harcamaların belirli koşullar kapsamında faizsiz ve ücretsiz olarak taksitlendirilebiliyor olmasıdır. İşletmeler ekonomik olarak zorlandıkları dönemlerde harcamalarını taksitlendirerek gelir – gider dengelerini koruyabilirler. Enpara.com Şirketim Kredi Kartı kullanıcıları anlaşmalı üye işyerlerinden anında taksitli olarak alışveriş yapma şansına sahip oluyorlar.

Bununla birlikte her ay 5 harcamanın 15.000 TL’ye kadar herhangi bir faiz ya da ücret ödemeden taksitlendirilmesinin de mümkün olduğunu eklemek gerekir. Ekstra olarak yapılan harcamaların taksitlendiriliyor olması, fazla harcama yapılan dönemlerde işletmeler için son derece rahatlatıcı olacaktır. Bu konuda daha fazla bilgi almak Enpara.com adresi ziyaret edilebilir.

İnternet Alışverişlerinde Kullanılabilir!

Evlenecek Gençlere 150 Bin Lira Destek Evlenecek Gençlere 150 Bin Lira Destek

Günümüzde ihtiyaçları karşılamanın en pratik yolu internet alışverişleri oluyor. Bu nedenle tercih edilen kredi kartının internet alışverişlerinde güvenli bir şekilde kullanılabiliyor olması da aranan özelliklerden biridir. Enpara.com Şirketim Kredi Kartı’nın bu beklentiyi karşıladığını belirtebiliriz. Online alışverişlerde gayet güvenli bir şekilde kullanılabilen kredi kartı için istendiğinde internet alışverişlerine kapatılması talimatı verilebiliyor. Aynı zamanda istendiğinde yeniden internet alışverişlerine açılması da mümkün oluyor. Bununla birlikte Şirketim kredi kartı için aylık sabit bir harcama limiti de belirlenebilir. İstendiğinde bu limit kaldırılabilir ya da limit olarak belirlenen miktar değiştirilebilir. Hatta işletmeler kredi kartına bağlı ayrı olarak çalışan bir sanal kredi kartı dahi oluşturabiliyor. Özetlemek gerekirse işletmelerin ihtiyaçları net bir şekilde belirlenmiş ve kredi kartının da bu ihtiyaçları birebir karşılayacak şekilde kullanılması mümkün kılınmış diyebiliriz.

Nakit Avans Kullanma Şansı

Acil olarak nakit ihtiyaç olduğunda da Enpara.com Şirketim Kredi Kartı devreye girebiliyor. Belirli limitler dahilinde olmak kaydıyla kredi kartından nakit avans kullanılabiliyor. Bu avansın taksitler halinde geri ödenmesi de mümkün olduğundan işletmelerin nakit ihtiyacını karşılamak için farklı yollar aramasına gerek kalmıyor. Bazı dönemlerde tüm işletmelerin acil nakit ihtiyacı olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda bu avantajın da büyük bir önem taşıdığı sonucuna varabiliriz.

Ticari Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başvuru için öncelikle Enpara.com adresine tıklamalısınız.  Site üzerinden hem bireysel kredi kartı başvurusu hem de ticari kredi kartı başvurusu saniyeler içerisinde yapılabiliyor. Enpara.com Şirketim Kredi Kartı başvurusu için ilgili sayfada hazır başvuru alanı var ve bu alanda yer alan bilgileri eksiksiz ve hatasız bir şekilde yazın. Sonrasında “Başvur” alanına tıklayarak bankaya kredi kartı başvurunuzun anında iletilmesini sağlayabilirsiniz. Başvurular kısa zamanda değerlendirildiği için Şirketim kredi kartı sahibi olup olmayacağınızı öğrenmeniz de uzun sürmeyecektir.

Editör: İsmail Türk