Trabzonspor'un eski kalecisi Tolga Zengin, kulüpten ayrılmasının kendi kararı olmadığını belirtti. Zengin, bu süreçte yaşadığı duygusal zorlukları ve kulüp ile olan ilişkisini paylaştı. Ayrılığın ardından hissettiği karmaşık duyguları dile getiren Zengin, Trabzonspor'a olan bağlılığını vurguladı.

Sokakta Darp Edilen Genç Kadın, 3 Ay Sıvı Beslenmek Zorunda Kalacak Sokakta Darp Edilen Genç Kadın, 3 Ay Sıvı Beslenmek Zorunda Kalacak

Zengin, kariyerinin önemli bir bölümünü geçirdiği Trabzonspor'dan ayrılmanın kendisi için zor bir karar olduğunu ifade etti. Kulübün kendisine sunduğu fırsatları asla unutmayacağını söyleyen eski kaleci, taraftarların desteklerinin her zaman değerli olduğunu belirtti.

Son olarak, gelecekteki hedefleri hakkında konuşan Tolga Zengin, futbol hayatına devam etmek istediğini ve yeni fırsatlar arayışında olduğunu aktardı. Bu açıklamalarının ardından spor camiasında büyük ilgi uyandırdığı gözlemlendi.165605 2