Avusturya karşısında muazzam performansını iki golle taçlandıran Milli Futbolcumuz Merih Demiral’a gol sevinci sırasında Bozkurt işaret yaptığı için soruşturma başlatıldı. Şükrü Kuleyin, Merih Demiral’a destek verirken Bozkurt işareti yapmayı da esirgemedi.

Türk Milli Takımı, EURO 2024'te başarılarına bir yenisini daha ekledi. Merih Demiral'ın attığı iki golle Avusturya'yı saf dışı bırakan milliler, çeyrek finale yükseldi.

37 saniyede su tesisatı tamiri yaptı, Türkiye şampiyonu oldu 37 saniyede su tesisatı tamiri yaptı, Türkiye şampiyonu oldu

İYİ Parti Kurumsal İlişkiler Başkanı ve Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi olan Trabzonlu siyasetçi Şükrü Kuleyin, milli takımın tüm maçlarını tribünden takip eden isimler arasında yer aldı.

Turnuvanın başından beri Almanya'da bulunan Kuleyin, Merih Demiral'ın bazı çevrelerce eleştirilen ve UEFA tarafından soruşturma başlatılan Bozkurt hareketine de destek verdi.

Savunmanın kilit ismi Merih Demiral'e destek veren Kuleyin, "Milli takımımızın başarısı için buradayım. Oyuncularımızın sahadaki performansına inancım tam. Türk hiçbir zaman pes etmez. Finale kadar gideceğiz, Merih Demiral'i de kutluyorum. Yanında olacağız," ifadelerini kullandı.

Editör: Habererk Haber Merkezi