Fenerbahçe ile anılan Rabiot’un yeni adresi belli oldu Fenerbahçe ile anılan Rabiot’un yeni adresi belli oldu

TRT, önümüzdeki üç sezon boyunca Türk takımlarının Avrupa'daki tüm karşılaşmalarını şifresiz ve ücretsiz olarak yayınlayacak. Bu maçlar TRT 1, TRT Spor ve dijital platformu "tabii" üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Tanıtım gecesinde, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve birçok spor dünyasından önemli isimler katıldı. Milli sporcular Mete Gazoz, Muhammed Abdullah Yıldırmış, Ulaş Berkim Tümer ve Nafia Kuş Aydın da geceye katılanlar arasındaydı.

Gecede konuşan TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, "TRT olarak kamu yayıncılığı sorumluluğumuzla, spor camiasına ve futbolseverlere en prestijli organizasyonları sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa maçlarını üç sezon boyunca şifresiz ve ücretsiz olarak milletimizle buluşturacağız," ifadelerini kullandı.

Bu tarihi gelişme, futbolseverlere büyük bir müjde olarak sunulurken, TRT'nin spor yayıncılığı alanındaki tecrübesi ve kalitesi bir kez daha vurgulandı. Gecede toplu fotoğraf çekimiyle etkinlik sona erdi.

Editör: Habererk Com