Tuncay Özkan ve Soner Yalçın arasında başlayan 'züppe' tartışması giderek büyüyor. Gazeteci Soner Yalçın'ın yazısına sosyal medya hesabından yanıt veren CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, "Anlıyorum ki ucuza gitmiyorsun. Bu yanıt fiyatını yükseltecek biliyorum" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'züppe' demesi üzerine gazeteci Soner Yalçın tepki gösterdi. Oda TV'de konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Yalçın, kırk yıldır tanıdığını belirttiği Tuncay Özkan için "Her bilgisiz gibi kurnazlıkla taçlandırdığı bitmek tükenmez kişisel hırsı son yıllarda ülkeyi hep geriyor" ifadelerini kullandı.

CHP'den seçim hazırlığı: 5 aşamalı program CHP'den seçim hazırlığı: 5 aşamalı program

Yalçın, "Peki 'züppe', Tuncay Özkan’a benziyor mu? Kırk yıllık arkadaşım ne diyeyim şimdi? Söz insanın aynasıdır..." diyerek Özkan'a eleştirilerini sürdürdü.

Tuncay Özkan ise Soner Yalçın'a sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Yalçın'a "sıradan ve kaba bir adamsın" diyen Özkan, "Sana 40 yılın hatırı olmasa yanıt vermezdim. Anlıyorum ki ucuza gitmiyorsun. Bu yanıt fiyatını yükseltecek biliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi