Turkhacks adlı hack forum sitesinde paylaşılan konudaki açıklama ve görsellere göre K3RR4R nickli üye tarafından israile ait bir haber sitesi ve bir dini siteye Ebu Ubeyde resimleri ile birlikte İngilizce açıklamalar girildi. Türkiye ve Azerbaycan Türkleri tarafından ortaklaşa operasyonlar yürütülen forum sitesinde K3RR4R adlı üyenin hacking operasyonuna dair detaylar haberimizde.

İsrail Sitelerine koyulan metnin Türkçe çevirisi :

"Adaletin dengesi bozulunca vicdanın sesi şiddeti doğurur.

İnsanlık kanayan yaraları görmek yerine derinleştirmeyi tercih ederken sessizlik bile adalet çığlıkları atıyor. Filistin topraklarında, hayalleri gerçekleşmeyen masum çocukların kanının her damlası cehennem alevlerini besliyor.

Yapılan zulüm asla unutulmayacaktır. Gücünüz yalnızca silahsız sivillere ve tedavi gören hastalara yetiyor. Terörünüzün bedeli size ağır gelecektir.

Size toprağı kim vaat etti bilmiyorum ama biz size o toprakların yeraltını söz veriyoruz!!!

Meteoroloji'den 15 il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji'den 15 il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!

Sivil katliam en saf haliyle terörizmdir! Katliamı desteklemek onunla aynı zeminde durmaktır. İnsanlığın vicdanı bu acıyı paylaşmakla yükümlüdür. Bir kişinin ıstırabı herkesin ıstırabıdır."

Editör: İsmail Türk