Türk Aile Yapısının Temelini Yıllardır Çürüten Programların Sonunu Getirecek Televizyon Olmak İçin Hazırlıklarını Sürdüren Güçlü Bir Ekip, Yakında Özlem Duyulan Bir TV Kanalı Olarak Yayına Başlayacak Olmasıyla Şimdiden Heyecan Uyandırdı. 

Genelde Türk izleyicisinin istemediği programların yayınlandığı, birbirinin kopyası olan yüzlerce TV kanalının yayıncılık anlayışı aynı. İzleyiciler, ellerinde kumanda ile sürekli kanal değiştirerek izleyebileceği bir program arasa da bunu bulması imkansız. Bu kanalların pabucunu dama atacak bir yayın anlayışı ile Türkiyem TV, tekrar yayına girmek için hazırlanıyor.

Türkiyem TV Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Hatunoğlu'nun, yayıncılık içerik konusunda tüm yetkiyi devrettiği Gazeteci Yazar İbrahim Erdem Karabulut, yaptığı açıklamada, "Türk milletinin özlem duyduğu bir yayıncılık ilkesi ile yayınlara hazırlanıyoruz" ifadesini kullandı.

İbrahim Erdem Karabulut, "Yıllardır gazetecilik adına TV ekranlarında adeta gazeteci kimliğini unutup tuttukları siyasi partilerin basın sözcüsü gibi davranan gazetecilerden bıkmış, usanmış durumdadır. Stratejist, araştırmacı, bilirkişi, yorumcu olarak çıkan akademisyenler ise gazetecilik ilke ve ahlak kurallarından uzak (ne şiş yansın ne kebap) duruşu sergilemektedirler. Sabah program kuşaklarında ise gelin-kaynana tartışmalarını ülkemizin her bölgesinde yaşanan olaylarmış gibi aktaran yazılı ve görsel medya, yayıncılıkta ne kadar ilkesizlik varsa ekrana taşımaktan çekinmemektedir. Yapılan yarışma ve tartışma programları ise Türk kültüründen uzak, hayali programlar olup sadece Türk aile yapısının bozulmasına yönelik program niteliği taşımaktadır. Sadece çok izlenme adına akla hayale gelmeyecek içerikler üreten, ülkemizde yaşanması imkansız ya da çok istisna bir olayı, normal her bölgede yaşanan bir durum gibi anlatılması, gençlerimizin bu yapılanları normal olarak algılamasını sağlamaya yönelik zekice hazırlanmış programlar olarak aktarılmaktadır. Bunları denetlemek ile ilgili kurum ve kuruluşların basın özgürlüğü adı altında yapıldığı gerekçesiyle müdahale etmemesi ise Türk milletinin aile yapısının her geçen gün bozulmasına vesile olmaktadır.

Tavuk dönere yeni standart! Artık böyle satılacak Tavuk dönere yeni standart! Artık böyle satılacak

İzleyicilerin anne babası ve çocukları ile gün boyu korkusuzca izleyebileceği bir TV kanalının olmaması ülkemiz için çok acı bir durumdur. Türkiyem TV olarak niyetimiz, ilkeli, tarafsız, bağımsız ve tek bağlı olduğumuz şeyin Türk milletinden ve diğer Türk devletlerinden yana taraf olabilecek cesareti gösterebilen bir kadro ile Türkiye ve Türk dünyasına hitap edecek ve bunu hiçbir çıkar kaygısı taşımadan sürdürebilmektir. Türk dünyası sanatçıları, akademisyenleri ve Türk dünyası belgesellerinin yanı sıra, Türk örf, adet, gelenek ve göreneklerine uygun bir yayın formatıyla hazırladığımız bir ekip ile Türkiyem TV’yi ülkemizin her bölgesinde izlenebilecek bir yapıya kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Kafkasya bölgesini adeta avuçlarının içi gibi bilen akademisyenlerin toplandığı Kafkassam Stratejik Araştırmalar Merkezi çatısı altında, kurucu başkan Prof. Dr. Hasan Oktay başta olmak üzere ekibi ile bu konuda yeterince destek vermektedir" ifadelerini kullanan İbrahim Erdem Karabulut, "Türk milletinin aslına rücu etme zamanı gelmiştir" diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Habererk Com