SADAT'ın (Uluslararası Savunma Danışmanlığı) kurucusu Adnan Tanrıverdi, bugün sabaha karşı vefat etti. Tanrıverdi, aynı zamanda AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski başdanışmanıydı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, vefat haberinin ardından Tanrıverdi'ye dair düşüncelerini paylaştı.

MHP HÜDA PAR yerine CHP'ye yüklendi MHP HÜDA PAR yerine CHP'ye yüklendi

79 yaşında hayatını kaybeden Adnan Tanrıverdi, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türk Ordusu'na zarar vermekle suçlandı. Özdağ, Tanrıverdi'nin ordudaki konumunun bile çok yüksek olduğunu belirterek, "Değil tuğgeneral, üsteğmen bile olmamalıydı" şeklinde eleştirilerde bulundu.

"Türk Ordusuna Çok Zarar Verdi"

Özdağ, "SADAT kurucusu Adnan Tanrıverdi ölmüş. Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmak için çalıştı. Türk Ordusu'na çok zarar verdi. Değil tuğgeneral, üsteğmen bile olmamalıydı. TSK’nın en büyük zafiyeti 'Bize bir şey olmaz' inancı ile içe yönelik istihbarat ve istihbarat karşı koyma konusunda çok zayıf oluşudur" ifadelerini kullandı.

"Beni Tanımamıştı..."

"FETÖ ve Adnan Tanrıverdi benzerleri bu zaafiyeti kullanarak çok zarar verdiler. Bir Ankara-İstanbul THY uçuşu sırasında beni tanımamış, AKP milletvekili zannederek 15 Temmuz öncesi, gecesi ve sonrasını anlatmıştı. Kartımı verince, elini başına vurup 'Aaa Ümit Özdağ' demişti. Mesih’i bekliyordu, Azrail geldi" dedi.

Kaynak: şok gazetesi- demet sarova