Tarım ve Orman Bakanlığı'nın denetimleri sonucu, Köfteci Yusuf'a ait numunelerde domuz eti bulunduğuna dair tespitlerin, bu yılın şubat ve mart aylarında yapıldığı ortaya çıktı. Bakanlık, son günlerde taklit ve tağşiş yapılan gıdalar listesini kamuoyuyla paylaştı. Bu liste sonrası, Düzce'deki bir yemek firmasının ürünlerinde domuz eti bulunduğu açıklandı. Ayrıca, bazı ünlü börekçilerin ürünlerinde de benzer iddialar gündeme geldi; bu ürünlerde kanatlı eti ve taşlık karıştırıldığı belirlendi.

Ürünlerinde domuz eti çıktığı iddia edilen Köfteci Yusuf'a vatandaşlardan tepki Ürünlerinde domuz eti çıktığı iddia edilen Köfteci Yusuf'a vatandaşlardan tepki

Son olarak, sosyal medyada ünlü bir köfte zincirinin ürünlerinde domuz eti bulunduğu tartışma konusu oldu. Çok sayıda gazeteci, bu firmanın Köfteci Yusuf olduğunu ima eden paylaşımlar yaptı. İddiaya göre, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın denetimlerinde, Köfteci Yusuf isimli köfte zincirinin iki şubesinden alınan örneklerde domuz eti tespit edildi, ancak firmanın adı resmi olarak açıklanmadı.

Köfteci

Editör: Habererk Com