Saygı Öztürk belge gösterdi Hande Fırat şok geçirdi

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      Advertisement

      CNN Türk’te yayınlanan Gece Görüşü programında Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, FETÖ ile mücadelenin nasıl yürütüldüğüne dair yaptığı açıklamalar canlı yayına damgasını vurdu.
      Sözcü yazarı Saygı Öztürk programda yaptığı açıklamada, şu an firari durumda olan FETÖ’nün üst düzey isimlerinin 2015 yılında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından teknik takibe alınması talebinin Emniyet tarafından “gündem yoğun” denilerek geri çevrildiğini söyledi.

      Üstelik söz konusu yanıtı savcılığa veren emniyet yetkilisinin de bir ay öncesine kadar görevde olduğunu duyuran Öztürk, üst düzey FETÖ’cülerin daha kaçmamışken teknik takibe alınması isteyen başsavcının da kızağa çekildiğini belirtti.

      Bu sözler programın sunucusu Hande Fırat tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

      HABERE YORUM KAT
      UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
      Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.