Spor

Volkan Demirel Süper Lig'e dönüyor! Yeni takımı belli oldu

Süper Lig'in 6. haftasının ardından Valkanis ile yollarını ayıran Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Volkan Demirel'in olacağı iddia edildi.

Abone Ol

Avustralyalı teknik direktör Michael Valkanis ile yollarını ayıran Adana Demirspor'da, başkan Murat Sancak'ın Volkan Demirel ile görüştüğü iddia edildi. Süper Lig'in 6. haftasının ardından Valkanis ile yollarını ayıran Adana Demirspor, teknik direktör adayları arasında ilk sırada yer alan Volkan Demirel ile temasa geçti.

Sporx'te yer alan habere göre, Valkanis yönetiminde çıktığı 6 maçta 5 yenilgi ve 1 beraberlik alan Adana Demirspor, bu sonuçların ardından teknik direktör değişikliğine gitme kararı aldı. Başkan Murat Sancak'ın, Volkan Demirel ile bir araya geldiği ve her iki tarafın görüş alışverişinde bulunduğu belirtildi. Önümüzdeki süreçte detayların netleşmesi bekleniyor.

42 yaşındaki genç teknik direktör Volkan Demirel, kariyerinde daha önce Karagümrük ve Hatayspor'u çalıştırdı. Karagümrük ile 24 maçta 1.71 puan ortalaması yakalayan Demirel, Hatayspor teknik direktörü olarak çıktığı 55 maçta ise 1.16 puan ortalaması tutturdu. Volkan Demirel, Hatayspor ile yollarını 3 Mayıs'ta ayırmıştı.