Olay, bir yangın sonrası güvenlik tedbirleri almakta olan polislerin hedef alınmasıyla gerçekleşti. Yangının meydana geldiği bölgede, polisler olay yerini kontrol altına almaya çalışırken aniden saldırıya uğradılar. Saldırının ardından, olay yerine intikal eden diğer güvenlik güçleri durumu kontrol altına aldı ve iki şüpheliyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan kişilerin kimlikleri henüz açıklanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Yangın nedeniyle bölgedeki vatandaşlar arasında panik yaşanırken, polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde durum kısa sürede sakinleştirildi.

Bodrum'da Uyuşturucu Operasyonu: İki Kişi Tutuklandı Bodrum'da Uyuşturucu Operasyonu: İki Kişi Tutuklandı

Yetkililer, bu tür saldırıların kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, güvenlik güçlerinin her zaman desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Yangınla ilgili olarak da gerekli incelemelerin sürdüğü belirtildi.182214 2-1