Gündem

Ataşehir'de Silahlı Kavga: 1'i Ağır 4 Yaralı

Ataşehir'de yol verme meselesi yüzünden tartışan kişiler, buluştukları fırının önünde silahlı kavgaya tutuştu. Olayda 1'i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Abone Ol

Ataşehir'de daha önce yol verme meselesi yüzünden tartışan kişiler, buluştukları fırının önünde silahlı kavgaya tutuştu. Olayda 1'i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Olay, saat 22.00 sıralarında Mustafa Kemal Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce kavga eden taraflar, konuyu çözmek için fırının önünde buluştu. Ancak çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Fırında çalışan Mehmet Ali U., Orhan G., Sakin G. ve ismi açıklanmayan bir kişi yaralandı. Olay sırasında bir iş yerinde de maddi hasar oluştu.

İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Sakin G.'nin durumunun ağır olduğu bildirildi. Polis, olay yerinde inceleme yaparak 1 silah ve 4 boş kovan buldu. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.