Habererk Genel Yayın Yönetmeni İsmail Türk’e konuşan Dr. Yılmaz, virüsten korunma ve tedavi yöntemlerini anlattı.

Sarımsak ve Soğan: Doğal Koruma Kalkanı

Dr. Yılmaz, virüslere karşı en güçlü doğal koruma kalkanının sarımsak olduğunu belirtti. “Sarımsak, vücuda yerleşen virüsleri temizlemek için kullanılır. Ancak sarımsağın yeterli konsantrasyona ulaşması gerekiyor. 70 kiloluk birisi için minimum beş diş sarımsağı zeytinyağı içinde dövülmesi şartıyla kullanmalı,” dedi. Sarımsağın antiviral etkisinin üç gün üst üste uygulandığında görülebileceğini ekledi.

Carvacrol: Güçlü Bir Antiviral

Bir diğer güçlü antiviral seçeneğin Carvacrol olduğunu belirten Dr. Yılmaz, bu maddenin sadece gribal enfeksiyonlara karşı değil, birçok virüse karşı da etkili olduğunu ifade etti. “Carvacrol, sıcak suyun içine konulup soğutularak Triflo adı verilen nefes açıcı cihazla kullanılabilir. Bu yöntem, akciğerlerin köklerine kadar ulaşarak tüm virüsleri temizler,” dedi. Ayrıca, Carvacrol’ün kapsül formunda günde 8 kapsüle kadar alınabileceğini ve bu sayede virüslerin vücuttan temizlenebileceğini belirtti.

Doğal Tedavi Yöntemleri

Dr. Yılmaz, virüsün yayılmasını önlemek için doğal tedavi yöntemlerine de değindi.Carvacrol yağı, zeytinyağı ile karıştırılarak göğüse, sırta ve ayak tabanına sürülürse, virüsün vücutta tutunma olasılığı düşer,” dedi. Bu yöntemlerin laboratuvar testleriyle doğrulandığını ve virüsün Carvacrol molekülüne karşı dayanıksız olduğunu vurguladı.

Dr. Yılmaz şöyle devam etti "Burada söz konusu olan yeni virüsünde bundan farklı olmadığını zaaflı olduğunu, dolayısıyla ben günde 4 kapsül Carvacrol içirilerek ve bu Carvacrol yağını 1 cc'ye 10 cc zeytinyağı 1 cc Carvacrol yağı, 10 cc zeytinyağıyla karıştırdığınız takdirde bunu da göğüse sürülürse sırta sürülürse ayak tabanına sürülürse ve bununla günde 2 kere yapılırsa. Bu virüsün vücutta kendini tutabilme olasılığını düşünmüyorum.

Bu benim kişisel bir kanaatimmiş gibi görünse de Esasında yapılmış laboratuvar testlerindeki gördüğüm sonuçlarla konuştuğumu belirtmek istiyorum.

Yani şahsi bir görüş gibi anlaşılmasını istemiyorum."

Türkiye’de her 5 kişiden biri bu hastalıkla boğuşuyor! Türkiye’de her 5 kişiden biri bu hastalıkla boğuşuyor!

Vacrol

Dr. Eyyüb Yılmaz Kimdir?

1975 yılında Batman’ın Gercüş ilçesinde doğan Dr. Eyyüb Yılmaz, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Uzun yıllardır tıbbi beslenme üzerine çalışmalar yürüten Dr. Yılmaz, özellikle diyabet hastalarının tedavisinde beslenmenin önemini keşfetti. ABD’deki Clend Kliniği ve Çin-Uygur tıbbının bilgi birikimini de takip eden Yılmaz, tıbbi hipnoz eğitimleri aldı ve bu yöntemle hastalarının kalıcı kilolarından kurtulmasına yardımcı oldu.

Editör: Alp Kılıç