Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin düzenlediği bir etkinlikte yaptığı konuşmada, AK Parti'nin '3 Y' olarak bilinen yolsuzluk, yasaklar ve yoksulluk konularında vaatlerde bulunduğunu hatırlattı. Karamollaoğlu, bu vaatlerin yerine getirilmediğini ve aksine durumun daha da kötüleştiğini ifade etti.

Anahtar Parti'nin Büyük Kurultayı 20 Nisan'da Gerçekleşecek Anahtar Parti'nin Büyük Kurultayı 20 Nisan'da Gerçekleşecek

Karamollaoğlu, AK Parti'nin bu konulardaki tutumunu eleştirerek, '3 Y’yi ortadan kaldırmak için geliyoruz' söyleminin sadece birer sözde kaldığını belirtti. Ayrıca, bu konuda bir kitap yazıldığını ve bunun da durumu ironik hale getirdiğini vurguladı.

Etkinlikteki konuşmasında Karamollaoğlu, halkın gerçek sorunlarına çözüm bulmak yerine siyasi söylemlerin öne çıktığını dile getirerek, Saadet Partisi olarak bu sorunların üstesinden gelmek için çalışacaklarını kaydetti.194482 2