Adana'nın Seyhan ilçesinde, eski dizi oyuncusu Tümer Adakaner (46), çorbacıda otururken silahlı bir saldırıya uğradı. Olay, dün saat 15.00 sıralarında Döşeme Mahallesi'ndeki bir çorbacıda gerçekleşti. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, şapkalı bir kişi Adakaner'in yanına yaklaşarak önce adres sordu. Ardından, belinden çıkardığı tabancayla Adakaner'i sırtından vurarak kaçtı.

Saldırının ardından Adakaner, kanlar içinde yere yığıldı. İş yeri çalışanları, saldırganın peşinden koşarak onu ara sokakta kaybettirmeye çalıştı. Adakaner, ağır yaralı bir şekilde çevredeki kişiler tarafından otomobille yakındaki özel hastaneye kaldırıldı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelinin Adakaner’e yaklaşıp tabancayla vurduğu, Adakaner’in yere düştüğü ve ardından dizlerinin üzerinde iş yerinden çıktığı anlar net bir şekilde görülüyor.

Teşkilat 5. Sezonuyla Geri Dönüyor: İlk Fragman Yayınlandı Teşkilat 5. Sezonuyla Geri Dönüyor: İlk Fragman Yayınlandı

Adakaner’in hastanedeki tedavisi sürerken, polis şüphelinin yakalanması için çalışmalarını devam ettiriyor. Saldırının motive olduğu veya şüphelinin kimliğiyle ilgili detaylar ise henüz açıklanmadı.

Editör: Habererk Com