• DOLAR 34,26 %0.26
  • EURO 37,22 %0.40
  • STERLIN 44,78 %0.40
  • ALTIN 2.991,32 %1.25
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.218 %2.12
  • ETHERIUM 2.651 %2.04
12°

Akp Haberleri

akp haberleri ve güncel akp gelişmeleri, akp ile ilgili tüm video, akp fotoğrafları ve akp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti Milletvekili Rıdvan Uz, hükümetin vergi politikalarını eleştirerek vergi alınması gereken AKP'lileri açıkladı.

Spor

Şansal Büyüka, Voleybol Federasyonu seçimlerinde siyasi bir tezgah olduğunu söyleyerek AKP'li birinin gözünü federasyon başkanlığına diktiğini belirtti.

Gündem

AKP Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer, konserde eşini uyaran kadını darp ettiği belirtildi.

Politika

DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, 'çözüm süreci' tartışmaları kapsamında MHP lideri Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Politika

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, AKP kadrolarında görev alan ya da kamu görevi devam ederken bu firmaların yönetim kurulu üyeliklerinden...

Politika

SONAR Araştırma'nın son seçim anketine göre, CHP birinci parti olarak öne çıkarken, AKP ile arasındaki fark arttığı görüldü.

Gündem

AKP'den CHP'ye geçen Üsküdar Belediyesi'nin, eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kurucusu olduğu Medipol Hastanesi'nin inşaatını mühürlediği ortaya çıktı.

Politika

SONAR Araştırma, yaptığı araştırmanın sonuçlarını paylaştı ve bu sonuçlar oldukça dikkat çekiciydi.

Politika

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, 2024 ve 2025 yılları arasında emekli maaşlarında oluşacak farkla ilgili açıklamalarda bulundu.

Politika

AKP son seçimde oy kaybı yaşarken MetroPOLL Araştırma'nın Eylül anketine göre hem kaybetti hem kazandı.

Politika

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AKP'ye yönelik sert eleştirilerde bulundu. Enginyurt'un eleştirisi sosyal medyada dikkat çekti.

Politika

Gelecek Partisi PYK Üyesi Selçuk Özdağ, AKP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve muhalefetin aday tartışmaları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.