• DOLAR 34,19 %0.21
  • EURO 37,09 %0.06
  • STERLIN 44,61 %0.06
  • ALTIN 2.980,74 %0.89
  • BİST100 9.002 %0.00
  • BITCOIN 67.800 %1.04
  • ETHERIUM 2.620 %-0.23
13°

Atatürk Haberleri

atatürk haberleri ve güncel atatürk gelişmeleri, atatürk ile ilgili tüm video, atatürk fotoğrafları ve atatürk haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, yaptığı açıklamada, toplumda yaratılmaya çalışılan bir ikileme dikkat çekti.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, Atatürk'ün askeri olmaktan rahatsızlık duyanlara Atatürk'ün askeri olmayı deliye anlatır gibi anlattı.

Gündem

Zafer Partisi'nin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Pamuk'un paylaşımı sonrasında harekete geçildi.

Politika

İBB Başkanı İmamoğlu, Cuma namazı hutbesinde Atatürk'ün adının geçmemesi üzerine Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a tepki gösterdi.

Politika

Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Çukurluoğlu Adatepe’nin oğlu, 73 yaşındaki Ali Kemal Doğançay ATA Parti’ye üye oldu.

Prof. Dr. Rıdvan Akın, Atatürk'ün Prag Büyükelçileri'ni yazdı.

Gündem

Sosyal medyada Atatürk'e hakaret ettiği iddiasıyla tartıştığı kişinin canlı yayın görüntüleri ortaya çıktı.

Gündem

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde’nin Ulukışla ilçesinin sorunlarını ve güzelliklerini Meclis’te dile getirdi.

Gündem

Gazeteci Tolga Şardan, T24’teki yazısında Tuzla Piyade Okulu’nda yaşanan Atatürk fotoğrafı krizini tüm gerçekleriyle anlattı.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, 10 Kasım’da Piyade Okul Komutanlığı’nda yaşanan olayda yer alan personelin TSK ile ilişiği kesildiğini duyurdu.

Gündem

Hasan Oktay, Suudi Arabistan’da futbol maçı Atatürk; dinsiz mi, müçtehid mi, müceddid mi? Başlıklı yazısında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Gündem

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bu akşam oynanacak olan Turkcell Süper Kupa maçı öncesi kriz yaşandı.