• DOLAR 34,29 %-0.02
  • EURO 37,15 %0.08
  • STERLIN 44,66 %0.08
  • ALTIN 3.023,50 %-0.01
  • BİST100 8.946 %0.42
  • BITCOIN 69.400 %2.06
  • ETHERIUM 2.539 %0.59
14°

Chp Haberleri

chp haberleri ve güncel chp gelişmeleri, chp ile ilgili tüm video, chp fotoğrafları ve chp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, CHP ve DEM Parti hakkında açıklamalar yaparak CHP'yi suçladı.

Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'nin terör örgütleriyle arasına mesafe koyması, DEM'lenmek yerine demokratlaşması ve faşizan çizgiden uzaklaşması lazımdır" dedi.

Politika

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın önemli bürokratlarından olan Mesut Özarslan, Ankara Keçiören Belediye Başkan adayı oldu.

Politika

CHP Genel Merkezi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında anlaşmazlık çıkaran Mesut Özarslan, Keçiören’den aday oluyor.

Politika

İskender Ertuş, siyasette 22 yılda beş farklı partiye üye oldu ve son olarak CHP’den ayrılarak AKP’ye döndü.

Politika

İYİ Parti, yerel seçimlere ittifak yapmadan gireceğini ve adaylarını duyurduğunu açıkladıktan sonra büyük bir istifa dalgası yaşadı.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir adayını belirlerken özel bir operasyonla İBB Başkanı Tunç Soyer’i listeye almadı. CHP'de kriz çıktı.

Gündem

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, partisinin yaptığı anketlerde memnuniyet oranını yakalayamadığı için adaylıktan vazgeçtiğini açıkladı.

Politika

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçimlerde belediye başkanlığı istediği için CHP yönetimiyle anlaşmazlığa düştüğünü şiirle anlattı.

Gündem

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi adayı Cemil Tugay oldu. Tugay, AKP dönemi zenginlerinden Mehmet Cengiz'e sattığı arsalarla gündeme geldi.

Politika

İYİ Parti, seçim afişlerinin CHP’li belediyeler tarafından engellendiğini duyurarak sert tepki verdi.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Her siyasi parti ile ne kadar ilişkimiz varsa, DEM ile de o kadar ilişkimiz var....