• DOLAR 34,29 %0.00
  • EURO 37,10 %0.18
  • STERLIN 44,53 %0.18
  • ALTIN 3.022,95 %-0.21
  • BİST100 8.946 %0.42
  • BITCOIN 68.945 %1.84
  • ETHERIUM 2.531 %1.64
17°

İYİ Parti Haberleri

İYİ Parti haberleri ve güncel İYİ Parti gelişmeleri, İYİ Parti ile ilgili tüm video, İYİ Parti fotoğrafları ve İYİ Parti haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Öcalan çağrısına tepki gösterdi.

Politika

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cenk Özatıcı, yaptığı açıklamada terör örgütü PKK ve lideri Abdullah Öcalan ile iş birliği yapanları...

Politika

İYİ Parti Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, Anayasa'nın ilk 4 maddesini değiştirmeyi talep edenlere yönelik Meclis'e kanun teklifi sundu.

Politika

İYİ Parti Milletvekili Buğra Kavuncu, bugün yaşanan deprem nedeniyle olası İstanbul depremine dikkat çekerek iktidara çağrıda bulundu.

Politika

İYİ Parti Milletvekili Rıdvan Uz, hükümetin vergi politikalarını eleştirerek vergi alınması gereken AKP'lileri açıkladı.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaptığı açıklamalarına ağır yanıt verdi.

Politika

Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın yazar buluşması etkinliğine DEM Parti ve DHKPC terör örgütüne destek veren bazı yazarları davet etmesine İYİ...

Politika

İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında erken seçim çağrısında bulundu.

Politika

Birçok anket araştırmasında İYİ Parti'nin oy oranları yüzde 5 ile 6 arasında gözükürken bu kez bir araştırma şirketinin anket sonuçları...

Politika

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, çiftçilerin zor bir yıl geçirdiğini ve hükümetin tarıma yeterli destek vermediğini açıkladı.

Politika

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergün, zeytinlik alanlarda madencilik faaliyetlerinin yürütülmesine ilişkin bir açıklama yaptı.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın İYİ Parti'den aday olup olmayacağı ile ilgili açıklama yaptı.