• DOLAR 34,04 %-0.08
  • EURO 37,99 %0.04
  • STERLIN 45,17 %0.04
  • ALTIN 2.801,44 %-0.05
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.100 %3.71
  • ETHERIUM 2.390 %3.24
20°

Izmir Haberleri

izmir haberleri ve güncel izmir gelişmeleri, izmir ile ilgili tüm video, izmir fotoğrafları ve izmir haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik soruşturma başlatıldı.

Politika

CHP Lideri Özgür Özel, İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Sarnıç Mahallesi'nde Sarnıç Camisi'nin temel atma törenine katıldı.

Gündem

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde, 14 yaşındaki Aslıhan Miray Kabadayı, evinden "Gezmeye çıkıyorum" diyerek ayrıldı ve bir daha haber alınamadı.

Politika

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi, İzmir'de ilçe kongrelerini tamamladıklarını sosyal medyadan duyurdu.

Gündem

İzmir'de başlayan şiddetli gök gürültülü sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi. Yağışlar yolların çökmesine neden oldu.

Gündem

Aydın’ın Germencik ilçesi ile İzmir’in Tire ilçesi arasında kalan dağlarda 32 yıldır çobanlık yapan 47 yaşındaki İbrahim Kundak, yaklaşık 32...

Gündem

İzmir Limanı'na demirleyen ABD'nin en büyük taarruz gemisi USS Wasp'tan inen bir Amerikan askerinin kafasına çuval geçirildi.

Gündem

İzmir'de taksici Arif Karabacak'ı öldüren Bülent Şengün, bir marketi soyup 16 yaşındaki İlayda Aygar'ı ağır yaraladı, ATM'de bir kişiyi daha...

Gündem

Türkiye'nin birçok şehirlerinde çıkan orman yangınlarına müdahale hala sürüyor. Bakan Yumaklı yangınlara ilişkin son durumu açıkladı.

Gündem

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir'deki yangının enerjisinin düştüğünü belirterek, "Yangında şehri ilgilendiren bir durum yok" açıklamasını yaptı.