• DOLAR 34,02 %-0.12
  • EURO 38,05 %0.32
  • STERLIN 45,32 %0.32
  • ALTIN 2.827,64 %0.88
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.952 %5.44
  • ETHERIUM 2.437 %6.87
22°

Meral akşener Haberleri

meral akşener haberleri ve güncel meral akşener gelişmeleri, meral akşener ile ilgili tüm video, meral akşener fotoğrafları ve meral akşener haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti "Bazı illerde kesin aday gösterilmeleri karşılığında belediye başkanlarımıza transfer teklifleri yapılmakta, hatta rozet takılmaktadır. Bu şüphesiz ki millete...

Politika

CHP ve İYİ Parti arasında yerel seçimler öncesi gerilim tırmanıyor. Bu partilerin kulislerinde neler yaşanıyor? İYİ Parti parçalanıyor mu?

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den meydan savaşının fitili ateşleyecek İmamoğlu ve Yavaş açıklamaları geldi. İmamoğlu’ndan Akşener’e cevap geldi.

Politika

Gazeteci Levent Gültekin sosyal medya hesabından İyi Parti'nin Meral Akşener tarafından tasfiye edildiğini iddia ederek neden kurulduğunu açıkladı.

Politika

Öfkeden, nefretten, düşmanlıktan beslenenler; ikiyüzlü bencilliklerini, erdem diye pazarlayacaklar. Ama unuttukları bir şey var: Biz bu filmi, daha önce gördük.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Adına 'ittifak' dedikleri manda ve himaye tuzağına geçit vermeyeceğiz. Türk milletine ölümü gösterip sıtmaya...

Politika

Türkiye’de nispeten sağlamca bir doktrini olan, ne yaptığını bilen, siyasetini sağlam çizgilere oturtmuş zannederim tek parti var. Zafer Partisi.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gerçekleşen görüşme sonrası ortak açıklama yaptı.

Analiz

İyi Parti Genel Merkezde müthiş bir rahatlık var. Tembeller, konformistler, Aile Partisi, kimliksiz, gençler geri planda, denetim yok, kin siyaseti...

Politika

İYİ Parti’de ihraç istemiyle disipline sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın iddiaları sonrasında Akşener, “Edep, haya, ahlak duygusu siyasette çok...

Politika

İYİ Partili Ümit Dikbayır, TV 100 canlı yayınında önemli açıklamalar yaptı. “Akşener için FETÖ’cü diyemem ama FETÖ taktikleri uyguluyor” dedi.

Politika

Meral Akşener dün kendisi ve partisi hakkında iddiaları cevaplamak için yaptığı basın  toplantısını çok ilginç bir konuşmayla  bitirdi.