Gündem

Kadınların hayatlarını kolaylaştıracak altın değerinde öneriler

Kadınların hayatlarını kolaylaştıracak altın değerinde öneriler...

Abone Ol

MÜKEMMEL MANİKÜR MÜMKÜN

Tırnağınızın üzerine bir lastik bant geçirin ve cilanızı sürmeye başlayın! Mükemmel manikürünüzü bozmamak için bandı çıkarmadan önce ojenin kurumasını beklediğinizden emin olun.

DEODORANT LEKESİ

Sevgilinizle buluşacaksınız, kıyafetinizde deodorant izi gördünüz. Geri dönüp çıkarmanıza gerek yok. Deodorant izi kaybolana kadar üzerine bir kurutma kağıdı sürün. Yakınınızda kurutma kağıdı yoksa, ürünün kumaşını kendi üzerine sürebilirsiniz. Ancak bu son çare olmalıdır çünkü malzemeyi esnetebilir veya kırıştırabilir.

TIRAŞ ARTIK ÇOCUK OYUNCAĞI

Bebek yağı, tıraş kremine göre daha ucuz ve daha nemlendirici bir alternatiftir. Oldukça nazik olduğundan ve tıraş bıçağınızın daha uzun süre dayanmasına yardımcı olacağından tıraş bıçağınızı temizlemek için de kullanılabilir. Jiletinizi kullanımlar arasında bebek yağına batırmanız yeterlidir.

TUVALETE TERS OTURUN

Uzun, kabarık bir elbise giymek sizi prenses gibi gösterse de, tuvaleti kullanma zamanı geldiğinde kendinizi daha çok bir saray soytarısı gibi hissetmenize neden olacaktır. Bir şeylerin gitmemesi gereken yere gitmesini önlemek için, tuvalete ters oturun – rezervuara bakacak şekilde.

SOĞAN - SARMISAK KOKUSUNA ÇARE PASLANMAZ ÇELİK

Soğan ve sarımsak doğramayı bitirdiğinizde ellerinizi paslanmaz çeliğe sürün. Bu lavabonuz ya da musluğunuz olabilir, ne işe yararsa! Koku paslanmaz çeliğe yapışarak ellerinizdeki kokuyu giderecektir.

DUŞTAN ÖNCE İÇ ÇAMAŞIRINIZA PED TAKIN

Regl dönemindeyken duştan çıkmaya çalışırken zamana ve yer çekimine karşı verilen o korkunç yarışı hepimiz biliriz. Neyse ki, pedinizi iç çamaşırınıza ve ardından vücudunuza zamanında yapıştırmak için çılgınca çabalamaktan daha kolay bir yol var.

Bunun yerine, duşa başlamadan önce pedinizi iç çamaşırınıza takın ve işiniz bittiğinde tezgahın üzerinde bırakın. Bu şekilde, ped ve iç çamaşırı kombinasyonunuz duştan çıkar çıkmaz kullanıma hazır olacaktır!

TAKILARI KORUMANIN EFSANE YOLU

Kostüm takılarınızı şeffaf oje ile kaplamanızı şiddetle tavsiye ederiz. Oje koruyucu bir tabaka görevi görerek takılarınızın renginin solmasını ve yontulmasını önleyecektir.

TASARRUF ETMEK İÇİN ERKEK KIYAFETLERİ SATIN ALIN

Sadece basit bir tişört satın alacaksanız, kadın olmanın getirdiği ekstra fiyatı ödemeniz için hiçbir neden yoktur. Erkek kıyafetleri genellikle kadın kıyafetlerinden daha ucuzdur ve basit bir tişört söz konusu olduğunda, erkekler veya kadınlar için olanlar arasında gerçekten hiçbir fark yoktur.

BİBER GAZI OLARAK DEODORANT KULLANIN

Biber gazı taşıma fikri herkesin hoşuna gitmez ve daha da önemlisi, bu ürün her yerde yasal değildir. Ancak, sıcak bir günde ferahlamak için muhtemelen çantanızda deodorant taşıyorsunuzdur.