Fransa’yı sarsan Mazan tecavüz davasında yeni detaylar gün yüzüne çıkarken, 71 yaşındaki Dominique Pélicot'nun yıllar boyunca karısı Gisèle’e uyguladığı korkunç eylemlerle ilgili gerçekler mahkemede ortaya çıkıyor.

Kerkük'te IŞİD operasyonu! Kerkük'te IŞİD operasyonu!

Kimyasal Teslimiyet: Korkunç Bir Planın Başlangıcı
Pélicot, 2010'ların başından itibaren karısına gizlice sakinleştirici vererek onu bilinçsiz hale getirdi ve cinsel saldırıya uğraması için düzinelerce erkekle anlaştı. Mahkeme belgelerine göre, Pélicot, karısına kimyasal maddeler vererek uykusunda ona tecavüz eden erkekleri internet üzerinden buldu. Yıllarca süren bu işkenceler sırasında en az 92 tecavüz vakası tespit edildi, ancak tüm saldırganlar net olarak belirlenemedi.

Bir Eşin Cehennemi
Yıllarca süren bu kabus, Pélicot'nun bir süpermarkette gizlice kadınların etek altı fotoğraflarını çekerken yakalanmasıyla son buldu. Polis, evinde yaptığı aramada karısının bilinçsiz halde cinsel saldırıya uğradığı video ve fotoğraflara ulaştı. Bu görüntüler, mahkemede sunulan en güçlü deliller arasında yer alıyor.

Pélicot'nun İtirafları: Sapkınlık Sarmalı
Mahkemede sessizliğini bozan Pélicot, fantezilerinin kurbanı olduğunu ve kontrol edilemez bir sapkınlık sarmalına kapıldığını iddia etti. Vaucluse-Matin gazetesine konuşan bir muhabir, Pélicot’nun ilk başta karısına istemediği iç çamaşırlarını giydirerek onu izlediğini ve mastürbasyon yaptığını, zamanla dozları artırarak kontrolü kaybettiğini belirtti.

Adalet Arayışı
Şimdi, Dominique Pélicot ağırlaştırılmış tecavüz ve zararlı madde kullanımı suçlamalarıyla yargılanıyor ve 20 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya. Karısı Gisèle’in ise on yıllık bu kabusun ardından adalet arayışı devam ediyor.

Editör: Habererk Com