Gündem

Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi aralandı

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi aralandı.

Abone Ol

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor ve tutuklu sayısı 12'ye ulaştı. Narin'in kaybolmasından 7 dakika sonra Nevzat Bahtiyar'ın cesedi dereye attığı, 18 dakikalık sürede ise aracın cesetle birlikte durduğu tespit edildi.

21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de cesedi bulunan Narin'in ölümüyle ilgili çeşitli deliller ve itiraflar, Bahtiyar'ın cesedi amcası Salim Güran'dan alarak dere yatağına götürdüğünü ortaya koydu. Bahtiyar, cesedi dere yatağına atarken pişmanlık duyup yön değiştirdi ve cesedi gizledikten sonra hızla uzaklaştı.

Bahtiyar'ın su arızası bahanesiyle muhtar Salim'i aradığı ve evde kaçak su hattı bulunduğu belirlendi. Soruşturma kapsamında aile üyeleri arasında farklı ifadeler ve çelişkiler dikkat çekti. Baba Arif Güran, kızının DNA'sının Salim'in aracında çıkmasına anlam veremediğini belirtti. Aile üyeleri, Salim ve Nevzat'ın çok yakın arkadaş olduklarını ifade etti.