Politika

Özgür Özel-Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinden detaylar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesinin detayları belli oldu. İşte görüşmedeki o detaylar...

Abone Ol

CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesinin detaylarını paylaştı. Erkol, Özel'in tüzükle ilgili detaylı bir sunum yaptığını ve revizyonların Kılıçdaroğlu'na verildiğini belirtti. Kılıçdaroğlu'nun bu revizyonları değerlendireceğini ifade etti.

Özgür Özel, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Görüşmede Mansur Yavaş ve Ümit Erkol da yer aldı. Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tüzük değişikliklerine ilişkin önerileri dinlediklerini belirtti.

Erkol, görüşmenin Özgür Özel'in davetiyle gerçekleştiğini ve Kılıçdaroğlu ile tüzük konusunda değerlendirmeler yapıldığını söyledi. Tüzüğün hızlı bir şekilde yenilendiğini ve revizyonların Kılıçdaroğlu'na yazılı olarak verildiğini ekledi.

Erkol, görüşmenin olumlu geçtiğini ve tekrarlanma olasılığının yüksek olduğunu ifade etti. Kılıçdaroğlu'nun, kendisi adına yazılan spekülasyonlarla ilgisinin olmadığını ve bunlara itibar edilmemesi gerektiğini söylediğini aktardı.

Parti Meclisi ve TBMM Grubu toplantısı ile Ankara İl Danışma Kurulu'ndan gelen öneriler doğrultusunda tüzük taslağında değişiklik yapılması halinde Kılıçdaroğlu ile irtibat halinde olunacağı kararlaştırıldı. Özel, Kılıçdaroğlu'na, tüzük değişikliklerine taslak metinde yer verdiklerini belirterek, yeni bir önerisi olup olmadığını sordu. Kılıçdaroğlu ise yeni bir önerisi olmadığını ve taslağın son halini kendisine ulaştıktan sonra bilgi vereceğini ifade etti.