Gündem

Polisimizi şehit eden vatan hainine hak ettiği muamele! Helal olsun yiğit polislere!

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırgan Yunus Emre Geçti, siyah çöp poşeti giydirilerek adliyeye sevk edildi.

Loading...

Abone Ol

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırgan Yunus Emre Geçti, siyah çöp poşeti giydirilerek adliyeye sevk edildi. Adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ümraniye'de dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 'Motosiklet hırsızlığı' suçundan yakalanan ve karakoldan firar eden şüphelinin yakalanması için çalışma başlatılmıştı. 26 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti, Ihlamurkuyu'da kendisini yakalamak isteyen polislere direndi. Çıkan arbedede, polis memurunun silahını alarak etrafa ve polislere ateş açtı. Olayda polis memuru Şeyda Yılmaz ağır yaralanmış, polis memuru Kürşat Hakkı Sarıtepe ve saldırganın annesi P.G. yaralanmıştı. Yaralılar hastaneye kaldırılmış, ancak Şeyda Yılmaz kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Kısa süre sonra yakalanan Yunus Emre Geçti'nin sorgusu Cinayet Büro Amirliği'nde yapıldı. Şüpheli, olay anını tam olarak hatırlamadığını ancak cinayeti itiraf ettiğini söyledi. Poliste yapılan sorgulamada, şüphelinin 26 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Bu suçlar arasında uyuşturucu ticareti, kasten yaralama, cinsel taciz, yağma, gasp, çocuğa cinsel istismar, motosiklet hırsızlığı, ruhsatsız silah bulundurma ve mala zarar verme gibi suçlar bulunuyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan şüpheli, iki kadın polis eşliğinde üzerine çöp poşeti geçirilmiş halde Emniyet Müdürlüğü binasından çıkarıldı ve Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından, 'Kamu görevlisini görevinden dolayı kasten öldürme' suçundan tutuklandı.