Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da, binlerce kişi bir araya gelerek hükümeti protesto etti. Göstericiler, çeşitli taleplerle sokaklara döküldü ve ülkedeki siyasi durumu eleştirdi. Protestoların, Sırbistan tarihinde benzeri görülmemiş bir katılımla gerçekleştiği bildirildi.

Rize'de Deniz Suyunun Isınması Balık Çeşitliliğini Etkilemiyor Rize'de Deniz Suyunun Isınması Balık Çeşitliliğini Etkilemiyor

Eylemciler, özellikle son dönemde artan sosyal sorunlar ve ekonomik zorluklara dikkat çekti. Hükümetin politikalarını hedef alan sloganlar atan kalabalık, daha iyi yaşam koşulları talep etti. Protestonun barışçıl bir şekilde gerçekleşmesi ise dikkat çekti.

Organizatörler, bu tür eylemlerin devam edeceğini belirterek, halkın sesini duyurmak için mücadele edeceklerini ifade etti. Sırbistan genelinde birçok şehirde de benzer gösterilerin yapılması bekleniyor.