• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • STERLIN 44,96 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.400 %2.8
  • ETHERIUM 2.447 %1.52
20°
3 ay önce Dünya

Japonya hükümeti ve Japonya Dış Ticaret Örgütü (JETRO) ev sahipliğinde "5. Japonya-Arap Ekonomik Forumu" başkent Tokyo'da başladı.

3 ay önce Gündem

Milli Maçta bozkurt işareti yaparak men cezası alan Merih Demiral kimdir? İşte Merih Demiral’ın kariyeri…

3 ay önce Turan Dünyası

Habererk Genel Yayın Yönetmeni gazeteci İsmail Türk, Kırgızistan’da meslektaşı Gülcan Kerimovna ile Türk dünyasının ekonomik, kültürel ve siyasi ilişkilerini değerlendirdi.

3 ay önce Gündem

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde yıkılan Saitbey Sitesi’nde 44 kişi yaşamını yitirmişti. Sanık avukatı, "Ölenler şehittir. Ölenlerin ömrü yetti, onların ömürleri uzatılmaz. Allah böyle buyurmuş. Onların ömrü bittiği için vefat etmişler, enkaz altında kaldıkları için değil. Eceli gelenin eceli ertelenmezmiş" dedi.

3 ay önce Dünya

Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC), ABD Başkanı Joe Biden'a gönderdiği mektupla, bazı Temsilciler Meclisi üyelerinin Türkiye hakkında yürüttüğü dezenformasyon kampanyasına karşı tepkisini dile getirdi.

3 ay önce Gündem

Gazeteci ve sunucu Nagehan Alçı, katıldığı bir programda eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı’nın kendisini nasıl öldürmeye çalıştığını açıkladı.

3 ay önce Politika

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, partisinin yaşanan olaylardan sonra geçici düşüşün ardından, partinin anketlerde tekrar yükselişe geçtiğini öne sürdü.

3 ay önce Genel

Araştırmalara göre, çocukların zeka gelişiminde ebeveynlerin katkısının farklı oranlarda olduğunu gösterdi.

3 ay önce Gündem

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Erzincan'ın güzelliklerini Rus model Svetlana Alekseeva'ya anlatması sosyal medyada gündem oldu.

3 ay önce Politika

AKP seçmenlerinin CHP ile yapılan görüşmeleri olumlu karşıladığına dair açıklamaları, Ankara siyasetinin nabzını tutan kulislerde yeni bir tartışma başlattı.