• DOLAR 34,20 %0.06
  • EURO 37,92 %-0.47
  • STERLIN 45,60 %-0.47
  • ALTIN 2.919,71 %0.82
  • BİST100 9.550 %-1.19
  • BITCOIN 63.600 %-1.21
  • ETHERIUM 2.622 %-0.3
18°
1 ay önce Spor

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, 24-25 Ağustos 2024 tarihlerinde Türkiye Cumhuriyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi iş birliğiyle Türkiye'nin en büyük Karakucak Güreşleri'nin düzenleneceğini duyurdu.

1 ay önce Gündem

"Sözbir Otelleri Sahibi Serdar Sözbir: Kardeşlerim Sahte Kontratla Otelimi Kiraya Verdi, Çözmeye Çalışırken Kiralık Katiller Tarafından Saldırıya Uğradım"

1 ay önce Sağlık

Sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalık arıyorsanız, marketten hazır cipsleri bırakın. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz baharatlı makarna cipsi ile hem sağlıklı hem de keyifli bir seçenek elde edin!

1 ay önce Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Royal Tobacco'nun kayıtdışı üretim ve vergi kaçakçılığı tespit edilerek, 6 milyar liralık ceza kesildi.

1 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak ve Suriye'de düzenlediği operasyonlarda toplam 8 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

1 ay önce Spor

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Nazilli Belediyespor'da sezon başlamadan teknik kadroda yaşanan ayrılıklar dikkat çekiyor.

1 ay önce Politika

Değişim ve Yükseliş Derneği Başkanı Rıza Müftüoğlu imzasıyla, aralarında Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve İyi Parti’nin de bulunduğu on siyasi partinin genel başkanlarına önemli bir rapor gönderildi.

1 ay önce Dünya

Yediot Ahronot gazetesinin haberinde, "Han Yunus kentinde cesetleri bulunan 6 İsrailli esirin ölüm sebebine ilişkin ön değerlendirme, esirlerin tutuldukları tünelde İsrail ordusunun saldırısı sonucu çıkan yangında gazdan boğularak öldüklerini gösteriyor." ifadelerine yer verildi.

1 ay önce Dünya

Filistin haber ajansı WAFA'ya göre, Abbas başkanlığında bir araya gelen Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) İcra Komitesi, Abbas'ın TBMM'deki hitabı sırasında "Gazze'yi ziyaret etme kararı" aldığına dair girişimi ele aldı.

1 ay önce Analiz

Süper güç olduğu dönemde Osmanlı Devletinin Sistemi- 2. bölüm