• DOLAR 34,16 %-0.14
  • EURO 37,84 %-0.06
  • STERLIN 44,98 %-0.06
  • ALTIN 2.914,25 %-0.32
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.000 %-3.3
  • ETHERIUM 2.329 %-5.11
21°
1 ay önce Bilim Teknoloji

Spotify'da dinlenme sayınızı artıracak en etkili 8 SMM panel. Bu paneller, müzik kariyerinizde daha fazla dinleyici ve etkileşim elde etmenize yardımcı olacak. Spotify algoritmalarında öne çıkmanın en hızlı ve etkili yollarını öğrenin.

1 ay önce Gündem

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ın eşi Yasemen Yıldız, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

1 ay önce Gündem

Zafer Partisi'nin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Pamuk'un paylaşımı sonrasında harekete geçildi.

1 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile mevcut defterdarlıklar ve vergi dairesi başkanlıklarının unvanında büyük değişiklikler yapıldı.

1 ay önce Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi borcu ve cezası olan mükelleflerin isimlerini kamuoyuyla paylaşacaklarını duyurdu.

1 ay önce Politika

İYİ Parti lideri Müsavat Devrişoğlu, yaptığı paylaşımda Türk ordusunun sağlam temellerine vurgu yaptı.

1 ay önce Yerel

Adana'da, bir motosiklette altı kişinin tehlikeli bir şekilde yolculuk yaptığı anlar, çevredeki araç sürücüleri tarafından kaydedildi.

1 ay önce Gündem

Diyarbakır'da kaybolan Narin bulundu mu? Sorusu gündemdeki yerini koruyor. Narin Güran'ın amcası gözaltına alındığı bildirildi. İşte çalışmalar hakkında son durum...

1 ay önce Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), dört il için gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle sarı ve turuncu uyarı kodları verdi.

1 ay önce Gündem

Adıyaman’ın Sarı Harman Mahallesi'nde bir tarlada hareketsiz yatan erkek cesedi bulundu.