• DOLAR 34,25 %0.31
  • EURO 37,82 %0.12
  • STERLIN 45,09 %0.12
  • ALTIN 2.933,22 %0.59
  • BİST100 8.898 %0.00
  • BITCOIN 61.300 %0
  • ETHERIUM 2.386 %-0.51
21°
1 ay önce Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Vaniköy’deki kaçak yapıya ilişkin, "Tespit edilen alanda yer alan ruhsatsız, kaçak yapılar ve iskânlı yapıdaki eklentilerle ilgili yıkım faaliyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İl Müdürlüğü ekiplerimiz koordinesinde bugün gerçekleştirilecektir" açıklamasını yaptı.

1 ay önce Turan Dünyası

Kurtuluş Savaşı'nın basamak taşlarından birini teşkil eden Sivas Kongresi 105 yıl önce bugün toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir mesaj yayınladı.

1 ay önce Gündem

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinde yer yer kuvvetli yağış bekleniyor.

1 ay önce Analiz

Bloomberg’in Raporunu birde benden okuyun: İç savaş çıkacak mı?

1 ay önce Spor

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanan milli atlet Serkan Yıldırım'ın madalyası geri alındı.

1 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da görevli Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney'in silah kazası sonucu şehit olduğunu açıkladı.

1 ay önce Dünya

Üst düzey bir Dışişleri Bakanlığı yetkilisinden edinilen bilgiye göre, Hamas yetkilisi, bölgedeki güvenlik endişeleri ve yaklaşan Başkanlık seçimleri nedeniyle, ABD’nin ateşkes anlaşmasının sağlanması çabalarında samimi olduğunu ancak, ABD’lilerin İsrail'e herhangi bir baskı yapmadığını söyledi.

1 ay önce Politika

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, partisinin yaptığı başvuruyla Gezi Parkı davası hükümlüsü, milletvekilliği düşürülen Can Atalay için ikinci kez TBMM'nin 10 Eylül'de toplanmak üzere olağanüstü toplantıya çağrılmasına ilişkin konuştu.

1 ay önce Politika

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, okullardaki temizlik hizmetlilerinin eksikliğine dikkat çekerek , “Acilen okullarda hizmetli normu oluşturularak, kadrosu ilçe müdürlüklerinde olması kaydı ile hizmetli atanması gerekiyor” dedi.

1 ay önce Gündem

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sigara fiyatlarına eylül ayında 3-5 TL aralığında bir zam yapılacağını belirtti.