• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.053 %0.25
  • ETHERIUM 2.420 %-0.21
22°
3 hafta önce Gündem

Marmaris Belediyesi ile Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ekiplerince Şahan Gökbakar'a ait olduğu belirtilen, Nitelikli Doğal Koruma Alanı'nda yer alan kaçak (ruhsatsız) yapı incelemenin ardından mühürlendi.

3 hafta önce Gündem

91 yaşındaki TBMM eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk’un sağlık durumu belli oldu.

3 hafta önce Magazin

Amerikalı ünlü şarkıcı Justin Timberlake, hakkındaki "alkol etkisinde araç kullanma" suçlamasını kabul etti.

3 hafta önce Dünya

ABD, terör örgütü PKK/YPG'nin Suriye'nin kuzeyi ve doğusunda işgal ettiği bölgelerde sözde seçim planına karşı olduğunu yineledi.

3 hafta önce Magazin

Yeni sezonun Ay Yapım imzalı iddialı dizisi ‘Deha’, çok yakında Show TV’de izleyicilerle buluşacak. Hikayesi ve geniş oyuncu kadrosuyla dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

3 hafta önce Politika

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, okullarda yaşanan temizlik sorunlarını Meclis gündemine taşıdı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in yanıtlaması istemiyle soru önergesi veren Zorlu, ''Hizmetli personel eksikliğinin giderilmesi amacıyla 2024 yılı için yapılması planlanan yeni istihdam çalışmaları var mıdır'' diye sordu.

3 hafta önce Sağlık

Uzmanlara göre, idrarda kan görülmesi mesane kanserinin bir belirtisi olabilir. Mesane kanseri kadınlarda genellikle daha kötü seyreder.

3 hafta önce Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İsrail tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi’nin cenazesine katıldı ve sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Özel, “Batı Şeria'da İsrail askerlerince öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi için Adnan Menderes Havalimanı'nda düzenlenen törene katılıyoruz. "Filistin davası bütün Türkiye’nin davasıdır.” İfadelerini kullandı.

3 hafta önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik 17 ilde düzenlenen 'Kıskaç-27' operasyonlarında 39 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

3 hafta önce Gündem

Kahve tiryakileri bilir, kahve içer içmez tuvalete gitme ihtiyacı duyulur. Peki neden? Aslında bu bağırsak sistemi için olumsuz bir durum mudur? Uzmanlardan konuyla ilgili önemli açıklamalar geldi.