• DOLAR 34,27 %0.07
  • EURO 37,63 %0.07
  • STERLIN 44,89 %0.07
  • ALTIN 2.875,74 %-1.16
  • BİST100 9.045 %0.15
  • BITCOIN 62.100 %-2.28
  • ETHERIUM 2.410 %-2.19
22°
1 hafta önce Gündem

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan Akın hastaneye kaldırıldı. Akın’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

1 hafta önce Turan Dünyası

Irak Türkmen Cephesi (ITC) Kifri İl Başkanı ve IKBY Parlamento Seçimleri Kifri Bağımsız Adayı Sezgin Muslih Alluş'un, seçim için yürüttüğü kampanyaya saldırı gerçekleşti.

1 hafta önce Turan Dünyası

Azerbaycan'ın yerli üretimi olan TURAN-1 isimli silah, ilk kez 5. Yıl Azerbaycan Uluslararası Savunma Fuarı'nda sergilendi.

1 hafta önce Turan Dünyası

Kazakistan, 2024 Global Barış Endeksi'nde Türkistan'ın en barışçıl ülkesi oldu.

1 hafta önce Politika

Türkevi ziyaretine ilişkin Özel, “Türkevi’ni bir siyasi partinin karargahı gibi gören bir yanlış anlayış var. Bazen muhalif cephede de oluyor. Geçmişte de bu anlamda belki birtakım dezenformasyonlar etkili olmuş olabilir. Biz bu eve bir yıl, bir buçuk yıl sonra CHP’li bakanlarla, cumhurbaşkanı ile geleceğiz. Ana muhalefet partisi lideri olarak gittiğimiz yere iktidar partisi lideri olarak gideceğiz. İktidarlar gelir gider, değişir ama Türkiye’nin oradaki evi değişmez" dedi.

1 hafta önce Politika

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında siyasi yasak da içeren istinaf sürecindeki ‘ahmak davası’ ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1998 yılında aldığı hapis cezasını hatırlatarak "26 yıl sonra, bu kez zulme uğrayan mazlum kimliğinden adam çıkmış, bir başkasına zulmediyor" dedi.

1 hafta önce Gündem

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullardaki temizlik ve hijyen konusundaki yetersizliklerine dikkat çekti.

1 hafta önce Gündem

Eski Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz hakkında, organize suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan'la bağlantılı olarak bir dosya hazırlandı.

1 hafta önce Gündem

Bir din tüccarı, "Şehit kokusu", "Bedir kokusu" ve "Payitaht kokusu" adını verdiği parfümleri satışa çıkardı.

1 hafta önce Ekonomi

2025 yılı itibarıyla Türkiye’de birçok vergi kaleminde önemli artışlar bekleniyor. İşte üç ay sonra devreye girecek tutarlar...