• DOLAR 34,24 %-0.02
  • EURO 37,54 %-0.28
  • STERLIN 44,79 %-0.28
  • ALTIN 2.878,90 %-0.28
  • BİST100 8.950 %-1.04
  • BITCOIN 61.900 %-1.51
  • ETHERIUM 2.428 %-0.22
23°
1 hafta önce Ekonomi

Belediye başkanı Memduh Büyükkılıç ve Ak Parti milletvekillerinin mangal sucuk etkinliği ile gündeme gelen Kayseri’de toplu ulaşıma zam geldi.

1 hafta önce Ekonomi

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar nedeniyle benzin ve motorin fiyatlarında zam olacağı belirtildi.

1 hafta önce Politika

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yeni yasama yılının açılışında DEM Parti Grubu ile tokalaşması tepkilere neden oldu.

1 hafta önce Gündem

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazasına ilişkin dava devam ediyor.

1 hafta önce Spor

Türk Hava Yolları (THY), Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) ulaşım sponsoru olarak yeniden seçildi. Bu anlaşmayla, Futbol Milli Takımları seyahatlerini Türk Hava Yolları ile gerçekleştirecek.

1 hafta önce Gündem

Demokrasimizin hali gerçekten perişandır. Sivil anayasa istiyoruz ama mevcut siyasi partilerin sivilleşmesini hiç düşünmüyoruz. Demokrasimiz bir krallığı yıkmış iradeyi millete vermiştir.

1 hafta önce Politika

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, "İsrail'in karşısındaki en büyük engel, şehit oldu ve bugün İsrail'in önünde hiçbir engel kalmadı. Beyrut dediğiniz yer Hatay'a 200 kilometre, F35 ile 5 dakika. Bugün Lübnan'da yaşananlardan sonra bu söylediklerimi unutmayın, artık Ankara tehdit altındadır. Biz Gazze'yi de konuşurken, Ortadoğu'yu da konuşurken hep bunu söyledik; bakın Ankara tehdit altında, Türkiye tehdit altında" dedi.

1 hafta önce Politika

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş,  ekim ayından itibaren siyasi partilerin anayasa tekliflerinin görülebileceği bir portal oluşturacaklarını belirtti.

1 hafta önce Dünya

Hizbullah Hareketi, İsrail'in kuzeyinde bulunan Ştula, Metula (Matalla) ve Avivim bölgelerine saldırılar düzenlediğini duyurdu.

1 hafta önce Gündem

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün Batı ve Doğu Karadeniz, Amasya, Tokat, Çorum, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Erzurum, Ardahan, Sakarya ve Kocaeli yerel kuvvetli, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Düzce, Karabük ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli yağış bekleniyor.