• DOLAR 34,20 %-0.08
  • EURO 37,56 %0.20
  • STERLIN 44,84 %0.20
  • ALTIN 2.879,88 %0.36
  • BİST100 9.039 %-1.02
  • BITCOIN 60.999 %-1.46
  • ETHERIUM 2.385 %-1.77
22°
2 gün önce Sağlık

Adet dönemlerinde (menstrual) kaplar, son zamanlarda kadınlar tarafından daha ekonomik, sürdürülebilir ve doğayı kirletmediği için sıklıkla tercih edilir oldu. Oysa uzmanlar, regl kaplarının enfeksiyona neden olarak daha ciddi sonuçlar doğurabileceği konusunda uyarıyor.

2 gün önce Gündem

Mersin’in Silifke ilçesinde son bir yılda yabancı uyruklu 10 kişi Müslüman olurken, bir Rus vatandaşı da yakalandığı hastalığı yenince Müslüman oldu.

2 gün önce Asayiş

Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK/YPJ içerisinde Amude bölgesinde sözde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren Jinda Gundikramo kod adlı Hezal Belge’yi Suriye/Amude’de düzenlediği operasyon ile etkisiz hale getirdi.

2 gün önce Dünya

İsrail ordusu, dün akşam Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyine yönelik yapılan saldırıda Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından Süheyl Hüseyin Hüseyni'yi öldürdüklerini iddia etti.

2 gün önce Politika

Türk vatandaşlarının Lübnan'dan tahliye edilmesi için operasyon yarın başlıyor. Lübnan’daki vatandaşlar yarın deniz yoluyla tahliye edilecek.

2 gün önce Politika

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen görevden alındı. 15 aydır MHP İl Başkanlığı görevini deruhte eden Seyit Demirezen’in yerine Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın atandı.

2 gün önce Gündem

Yayıncı olarak tanınan ve "Yakışıklı Güvenlik" lakabıyla bilinen kişi, biber gazının etkilerini göstermek amacıyla cesur bir deneye imza attı.

2 gün önce Dünya

İngiltere'de bir doktor, annesinin mirasını kaybetmemek için üvey babasını karmaşık bir cinayet planıyla öldürmeye çalıştı.

2 gün önce Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamasında "Hitler nasıl durdurulduysa Netanyahu ve cinayet şebekesi de aynı şekilde durdurulacaktır," dedi.

2 gün önce Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda korkutan faiz açıklaması yaptı.