• DOLAR 34,20 %-0.08
  • EURO 37,49 %-0.02
  • STERLIN 44,81 %-0.02
  • ALTIN 2.881,32 %0.40
  • BİST100 8.964 %-1.84
  • BITCOIN 60.996 %-1.3
  • ETHERIUM 2.395 %-1.58
23°
1 gün önce Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Discord'a erişim engeli getirildiğini açıkladı.

1 gün önce Dünya

Bulgaristan, hava savunma kapasitesini güçlendirmek amacıyla Alman yapımı IRIS-T SLM füze sistemini satın alarak NATO içindeki savunma entegrasyonunu artırdı.

1 gün önce Gündem

69 yaşını dolduran sürücüler artık ticari araç kullanma yetkisini kaybedecekler ve 68 yaşını tamamlayanlar ticari ehliyetlerini yenileyemeyecekler.

1 gün önce Gezelim Görelim

Dünya çapında hala faaliyette olan sadece iki asılı demir yolundan biri olan Schwebebahn, tıpkı Eyfel Kulesi'nin Paris için olduğu gibi Wuppertal'ın bir sembolü haline geldi.

1 gün önce Dünya

Güney Kaliforniyalı iki kadın, geçen hafta kısa üst giydikleri için Spirit Airlines uçağından indirildiklerini iddia etti.

1 gün önce Politika

Büyük Birlik Partisi kurucu üyesi Mustafa Semerci'nin sahibi olduğu firma, İsrail Ordusu'nun bir numaralı kablo tedarikçisi olduğu iddia edildi.

1 gün önce Politika

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AKP'ye yönelik sert eleştirilerde bulundu. Enginyurt'un eleştirisi sosyal medyada dikkat çekti.

2 gün önce Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, TBMM'de yapılacak 'İsrail' konulu kapalı oturum öncesinde partisinin görüşlerini paylaştı.

2 gün önce Politika

Yazar Mehmet Y. Yılmaz, dört yıl önce istifa eden eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak hakkında çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

2 gün önce Politika

Didim'de denizde kirli su deşarjı yapıldığı ihbarı üzerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü CHP'li Belediye için harekete geçti.