Eski İYİ Parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni siyasi partisinin kuruluş dilekçesini yarın İçişleri Bakanlığı'na sunacak ve ardından partinin resmen kurulduğunu açıklayacak.

Ağıralioğlu'nun kurduğu partinin dilekçesi yarın saat 09.00'da İçişleri Bakanlığı'na teslim edilecek. Başvurunun ardından Ankara ATO Congresium’da düzenlenecek tanıtım toplantısında, partinin adı ve logosu açıklanacak. Ağıralioğlu, partinin vizyon, misyon ve hedeflerini burada kamuoyuyla paylaşacak.

"Mücadelemiz, Güçlü Bir Gelecek İçin"

Parti kuruluş süreciyle ilgili açıklama yapan Ağıralioğlu, “Aziz milletim, geleceğimizi inşa etmek amacıyla yeni bir mücadeleye başlıyoruz. Bu mücadele, sizleri hak ettiğiniz güçlü bir geleceğe taşıma mücadelesidir. Kimseyi ayırmadan, memleketimizi birleştirme irademizin partisini kuruyoruz" dedi.

AKP'li eski Belediye Başkanı’na hapis cezası AKP'li eski Belediye Başkanı’na hapis cezası

"85 Milyon Üyesi Olabilecek Kadar Kucaklayıcı"

Ağıralioğlu, “85 milyon üyesi olabilecek kadar kucaklayıcı bir parti kuruyoruz. Hür bir iradeyle yeni bir sayfa açıyoruz ve sizleri de bu adımın bir parçası olmaya davet ediyoruz. Pazartesi günü Ankara ATO Congresium’da yapacağımız tanıtımda yeni bir geleceği inşa etmek için buluşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Habererk Com