Yeşilçam efsanesi Neşeli Günler’in Tuncay’ının son haline bakın Yeşilçam efsanesi Neşeli Günler’in Tuncay’ının son haline bakın

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Ahu Tuğba, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Nisan ayında geçirdiği ciddi trafik kazasının ardından uzun bir tedavi sürecine giren ünlü oyuncu, mayıs ayında taburcu edilmişti. Ancak, beslenme zorlukları nedeniyle tekrar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor

Nisan ayında geçirdiği trafik kazası sonrası 8 saatlik bir operasyon geçiren Ahu Tuğba, 3 hafta yoğun bakımda tedavi görmüştü. Mayıs ayında taburcu olduktan sonra "Yemek yiyemiyorum, mama ile besleniyorum" diyen usta oyuncunun sağlık durumu hala ciddiyetini koruyor.

Kızı Anjelik'ten Dua Çağrısı

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik, zor günler geçiren annesi için dua istedi. Gazeteci Olcay Ünal Sert'e ulaşan Anjelik, annesinin sağlık durumu hakkında bilgi verirken, herkesin dualarına ihtiyaç duyduklarını belirtti. Anjelik, "Annem çok zor günler geçiriyor. Herkesten annem için dua etmelerini rica ediyorum," dedi.

Hayranlarından Destek Yağıyor

Ahu Tuğba'nın hastaneye kaldırılmasının ardından hayranları ve sanat camiasından destek mesajları yağdı. Sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dileklerini ileten birçok kişi, usta oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşması için dualar etti.

Editör: Habererk Com