Politika

BTP lideri Hüseyin Baş’tan iktidara Instagram yasağı üzerinden çarpıcı eleştiriler

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Instagram'a erişim yasağı getirilmesi üzerine sosyal medya platformu X üzerinden dikkat çekici paylaşımlar yaptı.

Abone Ol

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Instagram'a erişim yasağı getirilmesi üzerine sosyal medya platformu X üzerinden dikkat çekici paylaşımlar yaptı. Baş, Instagram'ın kapatılmasının İsrail'e zarar vermeyeceğini, aksine bu platform üzerinden ticaret yapan binlerce Türk vatandaşına zarar vereceğini belirtti. "İsrail'e zarar vermek istiyorsanız, Kürecik'i kapatın, İsrail'e giden petrolün vanasını kapatın!" dedi.

Hüseyin Baş, ilk paylaşımında, "İnternet ortamında vatandaşın kişisel verisini bile korumayı beceremeyen tipler, vatandaşını ve devletini korumak için sosyal mecrayı kapatmış. Yersen," ifadelerini kullandı.

Başka bir paylaşımında ise, "Instagram neden kapatıldı? Resmî açıklaması yok! Instagram'ın açılması için ne talep ediliyor? Resmî açıklaması yok! Her şey gayri resmi yollardan yapılıyor. Bu keyfiyetten sadece bir kişinin çıkarı var," dedi.

Son olarak, Hüseyin Baş, "Instagram'ı kapatmanın İsrail'e hiçbir zararı yok! Aksine, bunun üzerinden ticaret yapan binlerce vatandaşımıza zararı var. İsrail'e zarar vermek için bir şey kapatacaksanız, Kürecik'i kapatın, İsrail'e giden petrolün vanasını kapatın!" ifadelerini kullandı.