Gündem

BTP sığınmacı istilasının asıl hedefini açıkladı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Eyercioğlu, Türkiye'de yaşayan sığınmacıların asıl hedeflerini açıkladı.

Abone Ol

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Eyercioğlu, Türkiye'nin büyük bir nüfus operasyonu altında olduğunu belirtti. Eyercioğlu, Türkiye'ye 100 milyon yabancı getirme planlarının olduğunu ifade ederek, "Asıl plan bu coğrafyanın gerçek sahiplerini buradan uzaklaştırıp bir başkasına yer açmaktır. Bu da en büyük milli güvenlik problemidir" dedi.

Eyercioğlu, yenimesaj.com.tr'ye yaptığı açıklamada, 2000'li yılların başında merhum Prof. Dr. Haydar Baş'ın Avrupa Birliği ile yapılan anlaşmaların arka planında Türkiye'deki tarım nüfusunun 10 milyonun altına indirilmesi hedefi olduğunu söylediğini hatırlattı. Baş, "Avrupa birliği ile yapılan anlaşmanın arka planında Türkiye'deki tarım nüfusunun 10 milyonun altına indirilmesi hedefi vardır. Bu bakımdan da hızla tarım kesiminin topraklarını terk edip şehre yönlendirilmesi sağlanacak. Bu bir devlet politikası olarak uygulanacak" demişti.

Eyercioğlu, insanların silahla topraklarından çıkarılmadığını, ancak ekonomik baskılarla topraklarını terk etmek zorunda kaldıklarını belirtti. "İnsanlar 1 liraya ürettiğini 50 kuruşa satmak zorunda bırakıldı ve böylece topraklarını terk edip şehre geldi" dedi. Bu durumun Avrupa'nın stratejik hedeflerinin bir parçası olduğunu vurguladı.

Eyercioğlu, Türk devletinin kendi politikalarıyla dışarıdan işçi veya göçmen getirmediğini, dışarıdan gelen sığınmacıların tamamının dış baskılarla geldiğini söyledi. "Bu bir planın parçası değil, ülke yarın 100 milyon yabancıyı istihdam edecekse hangi plan ve programın sonucunda bu gerçekleşecek?" diye sordu. Eyercioğlu, doğum oranlarındaki düşüşlerin de bu planın bir parçası olduğunu belirtti ve "Bu coğrafyanın gerçek sahiplerini buradan uzaklaştırıp bir başkasına yer açmak en büyük milli güvenlik problemidir" dedi.