• DOLAR 34,24 %0.36
  • EURO 37,21 %0.40
  • STERLIN 44,64 %0.40
  • ALTIN 2.990,36 %1.22
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.750 %2.08
  • ETHERIUM 2.656 %1.1
14°

Akp Haberleri

akp haberleri ve güncel akp gelişmeleri, akp ile ilgili tüm video, akp fotoğrafları ve akp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Orta Doğu'da yaşanan olaylardan AKP'nin sorumlu olduğunu belirtti.

Politika

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir açılışta Gezi olaylarının maliyetinin arttığını belirtti. Ancak AKP'nin yaptığı maliyeti göz ardı etmesi dikkat çekti.

Politika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yurttaşların kişisel verilerinin çalınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Politika

AKP içinde torpille göreve getirilenlerin arasında maaş kavgası çıkmaya başladığı belirtildi. İşte haberin detayları...

Politika

AKP İlçe Başkanı'n memurlara "alın bunları" diye talimat verdiği anlar, sosyal medyada tepki topladı.

Gündem

AKP Milletvekili İbrahim Aydemir, Türk Dünyası için uzun zamandır beklenen ve özlenen bir gelişmenin nihayet gerçekleşmek üzere olduğunu belirtti.

Politika

ASAL Araştırma'nın son anketine göre, CHP ve AKP arasındaki yarış kızıştı ve CHP, AKP'yi büyük bir farkla geride bıraktı.

Politika

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Aileyle 40 yıllık dostluğum var, herkes suçlu değil dedi. HÜDA-PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Vedat...

Politika

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, son dönemde yaşanan gelişmelere ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Politika

AKP’li Üçocak Belediyesi, afet ve acil durumlarda uygulanabilecek 21F (pazarlık) usulüyle boru alımı ihalesi gerçekleştirdi.

Politika

İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, görevi devraldığı AKP'li eski başkan Şeyma Döğücü döneminde yapılan israfı eleştirdi.

Politika

SONAR Araştırma'nın yeni anketine göre parti sıralaması değişerek aradaki oy farkı 13 puan oldu. İşte detaylar...