• DOLAR 34,29 %0.00
  • EURO 37,06 %0.09
  • STERLIN 44,47 %0.09
  • ALTIN 3.019,22 %-0.33
  • BİST100 8.938 %0.33
  • BITCOIN 68.350 %1.65
  • ETHERIUM 2.520 %1.51
15°

Chp Haberleri

chp haberleri ve güncel chp gelişmeleri, chp ile ilgili tüm video, chp fotoğrafları ve chp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davasını değerlendirmek üzere İstanbul'da bir araya geleceği bildirildi.

Politika

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in MHP'ye anayasanın ilk dört maddesi hakkındaki sorusunu yanıtladı.

Politika

CHP, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliğinde yapılan değişikliklerin bazı hükümlerinin iptali için Danıştay'da dava açtı.

Politika

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, tasarruf tedbirleri paketinin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurduklarını açıkladı.

Politika

İYİ Parti'den istifa eden Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, CHP'ye katıldığını açıkladı.

Politika

CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, ekonomik krizi nedeniyle artan yasa dışı bahis ve sanal kumar sorunu ile ilgili İçişleri Bakanı...

Politika

CHP genel merkezinde Genel Başkan Özgür Özel ve MYK üyeleriyle toplantı düzenleyeceği ve toplantıda beş aşamalı yeni program çalışması yapılacağı...

Politika

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Anayasa'nın 4. maddesiyle ilgili açıklamaları üzerine, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı...

Politika

CHP, emekçilerin sorunlarının çözümünde etkin rol oynayacak ve bu yönde politikalar üretecek "Emek Büroları"nı yeniden faaliyete geçireceği bildirildi.

Politika

CHP'nin 101. kuruluş yıldönümü etkinlikleri, ülke genelinde yaşanan acı olaylar nedeniyle iptal edildi.

Politika

ASAL Araştırma'nın son anketine göre, CHP ve AKP arasındaki yarış kızıştı ve CHP, AKP'yi büyük bir farkla geride bıraktı.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır'da kaybolan ve cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran hakkında önemli açıklamalarda bulundu.