• DOLAR 32,66 %0.32
  • EURO 35,56 %0.42
  • ALTIN 2.506,82 %1.60
  • BİST100 10.852 %-0.19
  • BITCOIN 57.000 %3.64
  • ETHERIUM 3.006 %2.44
30°

Çıkış Haberleri

çıkış haberleri ve güncel çıkış gelişmeleri, çıkış ile ilgili tüm video, çıkış fotoğrafları ve çıkış haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği iki maçlık men cezasına tepki gösterdi.

Gündem

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti siyasi tartışmalara neden oldu. İşte detaylar...

Gündem

Gazeteci Yılmaz Özdil, sosyal medyada yayınladığı Suriyeliler ile ilgili konuşması büyük ilgi gördü. İşte Özdil'in konuşması...

Politika

CHP'den eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ayhan Bora Kaplan çıkışı geldi. İşte haberin detayları...

Gündem

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, Diyanet İşleri Başkanı'na takdir toplayan Atatürk çıkışı yaptı.

Politika

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, katıldığı televizyon programında Türklük ile ilgili konuşması takdir topladı.

Gündem

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'nin gündeminde yer alan sokak köpekleri hakkında önemli açıklama yaptı.

Politika

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın katıldığı televizyon programında Milliyetçi İttifak ile ilgili konuşması dikkat çekti.

Politika

AKP cephesinden tarikatlar ile ilgili önemli açıklamalar yapıldı. Açıklamaya göre tarikatların hedefinde Erdoğan olduğu belirtildi.

Politika

MHP Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Türkiye Kamu-Sen Genişletilmiş Şube Başkanları İstişare Toplantısı’nda Ümit Özdağ'a seslendi.

Politika

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, basın toplantısında HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun “özerklik” sözlerine minicik tepki gösterdi.