• DOLAR 34,12 %0.03
  • EURO 38,03 %0.14
  • STERLIN 45,23 %0.14
  • ALTIN 2.800,23 %-0.09
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 60.789 %1.32
  • ETHERIUM 2.390 %3.22
21°

Fatih altaylı Haberleri

fatih altaylı haberleri ve güncel fatih altaylı gelişmeleri, fatih altaylı ile ilgili tüm video, fatih altaylı fotoğrafları ve fatih altaylı haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, Atatürk'ün askeri olmaktan rahatsızlık duyanlara Atatürk'ün askeri olmayı deliye anlatır gibi anlattı.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, AKP'nin İBB'yi yönettiği dönemde depreme yönelik önlem almadığını ve şimdi de başkalarının yaptığı çalışmaları engellemeye çalıştığını belirtti.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı'dan MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kızdıracak Erdoğan sözleri geldi. İşte detaylar...

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun söylediği sözü doğruladığını belirtti.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube kanalında AKP'nin mevcut durumu ve geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, Yassıada’nın Albayrak Grubuna cüzi bir rakama kiralandığını açıkladı. Fiyatı duyunca yok artık diyeceksiniz.

Politika

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'AKP'ye hizmet ediyor' ifadelerini kullanan Fatih Altaylı'ya çok sert bir yanıt verdi.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulunarak saydı sayıştırdı.

Spor

Galatasaray'da yönetimsel sorunlar gündemden düşmezken, Rasim Ozan Kütahyalı, kulübün mevcut durumunu değerlendirdi.

Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, sosyal medya üzerinden kendisine ve milli voleybolcu Ebrar Karakurt'a hakaret eden bir troll hakkında açıklamalarda bulundu.